Jump to content

VW POLO 2003 - servo ne radi - shemu spajanja trebam

Recommended Posts

Imam Polo 1.9 SDI 2003 godina i malo radi malo ne radi servo i jucer crko.

Na armaturi nema nikakve lampice, kad spojim vagcom javi sve moguce greske na servu, od napajanja, senzora, pumpe, ono - bas sve. I nemoguce ih je pobrisati jer su kao stalne greske.

Auto je bio lupljen tocno tu di je pumpa i konektori i zice su preslagivane i krpane, a sad ja nemam pojma di koja ide pa bi trebao ako neko ima shemu spajanja servo pumpe da vidim di koja zica ide.

Ima 3 konektora, prvi ima 3 tanke, drugi 2 debele, treci 3 tanke.

Pretpostavljam da su ove debele napajanje :) A kao ovih 6 ide to nemam ideju :D

Stari se vozi 90% po gradu i bez serva je prava muka motat :D:D:D

ja sad pogledao shemu... i shema je full jednostavna... piše ti koji je koji konektor i ona sve skupa 3 senzora i osigurač..

piše ti koji konektor na kojem pinu ima koju žicu i boja i kvadratura žice

nevidim problema :)

Jednostavna je shema kad si malo daš truda. Točno piše oznaka konektora, pin, boja žice, kam ide žica, gdje je spojena, ma sve... Obrati pozornost koju shemu gledaš. Taj Polo ima dvije rasličite pumpe, Koyo i TRW, samim time i letve su drugačije, a i žice.

Nešto je tu šareno. Po shemi koju gledam Koyo ima 3+2+4 na senzor, a TRW 3+2+3 na senzor. Prve tri su iste na oba sistema, jedna ide na osigurače, a druge dvije na CAN L i CAN H između centralne elektronike i table... Pošaljem ti tih par stranica, samo da pdf napravim.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...