Alfaludak Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 sad skinuo pumpu, u njoj je elektronika, puna je ulja ima 3+2+4 zice 0960 26E3 155AA KOYO HPI VWAG 6Q0 423155AA to pise na pumpi najgore je sto moram kupit drugu jer nemam di posudit da bi probao jel u njoj problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 jel ima neko pumpu za prodat???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Ima zubak :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 nije ni skupa, nova je 400 eura koji k ce mi nova trebam polovnu odlaze jer semering ode i napuni ju uljem. semering je 14 kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 nije ni skupa, nova je 400 eurakoji k ce mi nova trebam polovnu odlaze jer semering ode i napuni ju uljem. semering je 14 kuna Di si našao NOVU Koyo pumpu? Koyo su teško sranje i nema Pola tih godina kojem ne krepa. Mi imamo u familij dva pola 2004 godiše, jedan je 1.2 drugi 1.4. 16v i na oba je krepala ta prokleta Koyo pumpa. Počne curit, i krepava jer ulje onda curi po konektorima. Ja sam istraživao sve opcije i na kraju smo našli nekog lika u Dubravi mislim, uvozi ih iz Njemačke, daje 2 godine garancije, ispada 2000kn za pumpu i izmjenu iste. Rabljene zaboravi, ako i nekim čudom radi, krepat će samo je pitanje vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Nove Koyo pumpe nema više u ovlaštenom za kupiti, u zamjenu ide kompletan TRW sistem. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Nove Koyo pumpe nema više u ovlaštenom za kupiti, u zamjenu ide kompletan TRW sistem. LOL Upravo to, i košta cca 9000kn sve skupa iliti pola vrijednosti auta Ne znam dal ima zamjenskih novih, nešto se spominjalo da ih je bilo u Tokiću za 4.000kn ali meni su rekli da nema, i nudili taj TRW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 sad skinuo pumpu, u njoj je elektronika, puna je ulja ima 3+2+4 zice 0960 26E3 155AA KOYO HPI VWAG 6Q0 423155AA to pise na pumpi najgore je sto moram kupit drugu jer nemam di posudit da bi probao jel u njoj problem Nebi elektronici nis od ulja trebalo biti, treba očistiti sve, zamjeniti releje i prelemiti sve i možda proradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 to je trofazni motor za dan-dva vam javim jesam li rijesio problem.... imam jos jednog jockera releja nema, samo svičevi elektronika ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Ako riješiš javi cijenu, imam dva auta na kojima to treba riješiti... Moja je 6Q0 423 371 A Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 (edited) ima cjeli set pumpa+letva+istalacija = 7500 za keš a možda i niže to zamjenjuje i koyo i trw Edited September 29, 2014 by fabioso Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 ima cjeli setpumpa+letva+istalacija = 7500 za keš a možda i niže to zamjenjuje i koyo i trw I dalje previše, to je više od trećine cijene auta. Velim, našao sam čovjeka sa firmom, 2 godine garancije daje, to mi je čist dosta, auto će ionako u prodaju za godinu dvije... Al ak alfa nađe jeftinije rješenje zakaj ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now