killercivic Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Dakle zapeli smo na hvaru, sea ray sa gore navedenim motorom, fergazerska tehnologija prošlog veka sve je bilo ok, prošli tjedan , i sad prvi put natočimo full tank i neće se razvrtit preko 2500 rpm u leru može do kraja se razvrtavat al pod opterećenjem neće koda je u safe modu sad pada mi napamet da nije zaštopan fergazer negdje da to idem rastavljat ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Obrati se Mladenu (CoupeVD), koliko sam skužio on se tim bavi(o). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garet Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 .....meni je to bilo na mercury motoru prosli mjesec,dugo je stajao.....rastavio sam doljnji dio karburatora i nasao dosta prljavstine..oprao sam to i dizne i radi sad.. btw..jesi provjerio da ti mozda sajla od choke-a nije blokala ili otpala sa choke-a za hladan start.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 choke je zatvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 skini casicu na fergazeru i ocisti sigurno je oksiiralo filter goriva tank zahrđo (pun smeca) poznavajuci vas dvojci sve 3 mogucnosti su tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Obrati se Mladenu (CoupeVD), koliko sam skužio on se tim bavi(o). Nemam i nisam nikad imao unutarnji benz. motor na gliserima...niti s karburatorima - ali po ovome što je napisao, nema šta biti nego karburator i/ili prljavo gorivo koje je došlo nekako u karb. ...povučeš paralelu s autom odnosno motorom u autu koji se napaja karburatorom/ima. Isto je to sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 na kraju nije valjo kut paljenja, a kasnije je i neki kontakt s brave rikno pa sam spojio bobinu drito na plus e btw. jel neko zna jel se da prošvercat po kornatima bez da plaćam onu ulaznicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now