pelepelezg Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 imam jednu dilemu posto nisam bas na ti sa tim pa imam pitanje u vezi pumpe goriva njegovog izlaza i ulaza.... radi se o pumpi bosch 044 i ulaz u nju za gorivo bi bilo fi10 kao i izlaz, dali bi to moglo stvarati problema tj. dali bi pumpa mogla ostvariti svoj kapacitet goriva kroz taj fi ulaza? zanima me dali bi to normalno moglo napojiti jedan 150ks jak motor na cca3bara a i sama da ne trpi da ne zgori ako je moguce zbog toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Nemaš problema 044 je puno jača pumpa nego ti treba za tu snagu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Zasto ne stavis walbro 255 ako ti treba tako malo benzina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 imam slicno pitanje dakle u rezervaru mi je pumpa goriva nekih 190l koja ce puniti u surge tank sad kako je mala cijev na povratu oce mi to stvarati neke probleme ako bude tlaka u tome surge tanku? kako idem na istu pumpu koja je predimenzionirana imat cu vise goriva na povratu nego do sada dali je to dobro ili lose za pumpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Nebi smjelo stvarat probleme pumpi, ako dođe do tlaka u tom spremniku neće biti neki značajan. Povrat je sigurno nekih 6mm što je dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 da povrat je 6mm ok hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now