Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

tjedno barem jednog radimo.

motor je KATASTROFA.bregaste se jedu, klackalice ispadaju,ventili blokiraju u vodilicima, pucaju glave, rikava dizna elektronska koja nova dode 4000kn, bosch pumpa ide jako jako cesto ,popravak je od 2000-2500 kn barem u mene, reparirana oko 4500-6000 kn.

dalje,uvik sline ulje sa poklopaca...uglavnom zaobici u sirokom krugu!

nisu neka sreca,ajde onaj 132 kw sa kodom motora ake i multitronikom ide ok,ali potrose dosta, trap isto nije povoljan za odrzavanje osim ako se ide na topran i swag...:D

Edited by Mexx
Posted
tjedno barem jednog radimo.

motor je KATASTROFA.bregaste se jedu, klackalice ispadaju,ventili blokiraju u vodilicima, pucaju glave, rikava dizna elektronska koja nova dode 4000kn, bosch pumpa ide jako jako cesto ,popravak je od 2000-2500 kn barem u mene, reparirana oko 4500-6000 kn.

dalje,uvik sline ulje sa poklopaca...uglavnom zaobici u sirokom krugu!

nisu neka sreca,ajde onaj 132 kw sa kodom motora ake i multitronikom ide ok,ali potrose dosta, trap isto nije povoljan za odrzavanje osim ako se ide na topran i swag...:D

A kakvo iskustvo imas sa manualcima od 163ks?

Posted
A kakvo iskustvo imas sa manualcima od 163ks?

potpuno isto kao sve navedeno gore.

plus kod automatika bude problema i sa getribama.

i zaboravio sam rec da su im velika mana i pumpe volana.

iskreno,neznam za auto sa vise mana :D

Posted
potpuno isto kao sve navedeno gore.

plus kod automatika bude problema i sa getribama.

i zaboravio sam rec da su im velika mana i pumpe volana.

iskreno,neznam za auto sa vise mana :D

Aj nadam se da ce me posluziti jos 70-80000 bez nekih gluposti jer eto da se ne ureknem ja sam za sad zadovoljan

Posted

ima s tim motorom sogor Tuardreka...prvi vlasnik, 9 godina star, nekih 160.000 km. Uglavnom motor je trenutno vani, ne znam ni ja sta je sve otislo, znam da su bregaste i jos svasta, ceh preko 20.000kn za popravak na motoru i oko njega (uz trud oko nabave dijelova i neovlasteni servis)

Zivio vrhunsko pouzdani Fauve

Posted

Ti vw nikad ne rikavaju,dok se ne krene o tom pricati....

Ko i 1,8 turbo,to trpi to ovo to ono i onda mi na 117 tkm klipnjace izadu kroz blok u 5-oj na 140 km/h.......i ne bi nis rekao da u tih mjesec dva dok sam trazio motor nisam upoznao jos 3-4 covjek kojima se isto desilo na 100-120 tisuca.....a do onda sam o. 1,8 t cuo samo da trpi 350 konja....

Posted

Ima mi frend to u B7, taj sa 163ks.. Nakon popravka od saobracajke mu pukao zupčasti pa je pola motora mijenjao.. Sad ima 200 hiljada, OK je, ali meni se ne svidja..

Posted
ima s tim motorom sogor Tuardreka...prvi vlasnik, 9 godina star, nekih 160.000 km. Uglavnom motor je trenutno vani, ne znam ni ja sta je sve otislo, znam da su bregaste i jos svasta, ceh preko 20.000kn za popravak na motoru i oko njega (uz trud oko nabave dijelova i neovlasteni servis)

Zivio vrhunsko pouzdani Fauve

Touareg ima ili 2.5 R5 TDI ili 3.0 V6 TDi ..... nema 2.5 V6 tdi

Posted

Imam 2.5TDI V6 u A6 sa 260 000km i samo je mijenjana Bosch pumpa, preljevna pumpa goriva u tanku te dizna glavna ....ovjes nije taknut od 200 000km i sve je na svom mjestu...ovjes komplet prednji je 2500kn i to Meyle HD koji je bolji od OEM skoro tako da nije niša skupo...

Bregaste original, motor original i nije otvaran ...veliki servis obavio u Porsche-u na Jankomiru...zajedno sa nekim pizdarijama viška je bio oko 7000kn sa 4 godine garancije ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...