Rain Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dakle Trazim tko mi moze saviti inox 3mm debljine pod kutem od 90 stupnjeva ploca je cca 30cm x 25cm(govorim napamet, ali ta velicina je cca) isto tako, trebalo bi na toj ploci probusiti nekoliko rupa, tocnije izrezati ovalne rupe(ne znam kako da se izrazim jbga, izgleda ovak recimo (____) ) materijal, tj inox imam ja, znaci samo usluga busenja i piganja treba zaboravio imam uzorak po kojem to treba napraviti sve
hitrec Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 kod buzine u dubravi http://com.hok.hr/pz/obrt/en/8750.html
Rain Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 nije camber to sam vec rijesio ovo je za nosace sjedala, treba frendu da skopira moje pa ne zna gdje traziti
Rain Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 tnx hitrec sad me zanima da li ima nesto blize jer mi je dubrava full daleko za ic iz zapresica zapadni dio grada ili novi zagreb bi bilo idealno
dcrnic Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nije daleko dubrava nego zaprešić Neka dogovori sve sa čovijekom pa donese meni do posla, pa ja odnesem kada idem doma...
hitrec Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tako je, damir ti dobro kaze, pogotovo ak imas uzorak...znam da dobro radi jer sam tamo radio skoro 2 godine
Guest Carinho Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 možeš i kod Krmpotića na staroj Samoborskoj.. prek puta bivšeg Jedinstva. Prorez ti pofreza a mislim da ima i plazmu pa ti izreže.. ak nema on ima ti Osrečki u Kustošijanskoj ( 600 m od Ilice s lijeve strane ). Nekad sam puno radio s njima i ok su...
Rain Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 sutra se nadjem s legom da vidi covjek uzivo kaj tocno hocu i ak sve bude ok bude on rijesio
Mungos Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 to za školjku radiš nosače??????? ako da jel bi kupio gotove?????
Rain Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 mogu pitat frenda ak hoce ili ne, ja nosace vec imam kod sebe koji su radjeni i meni su super, pa on zapeo da oce takve
Vedran Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 (edited) Rain frende...hebi ga...tek sad vidio topic... Vjerovatno ste ovo rijesili...ali za ubuduce da znas da ti pigalicu ima Sole u Pojatnu (istina i bog za cijevi...ali brijem da bi se ovako manje ploce isto dale spigat)...tak da ti to nije uopce daleko... :thumbsup: Edited January 17, 2009 by Vedran
Tuco Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 2 Rain: MTF Filko - Zaprešić Meni su radili metalne ormare sa bojom po RAL karti i sa certifikatom da ne propušta vodu, prašinu i sl. certifikatima
Rain Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 iskreno, SOLE mi nije ni pao na pamet, a dobri smo si U svakom slucaju, dogovorio s legom sve, sljedeci tjedan mu skidam ovaj moj nosac da napravi kopije i to je to
msporis Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 kaj ne radi to moj sused? a to ti je bar blizu
Rain Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 na kojeg mislis? jedino tko mi pada na pamet je vugec, ali on nema pigalicu dalje, ima gore kod bumeranga isto, ali njemu se ne da zajebavat s takvim sitnicama ima jos jedan lik u bregovljani, ali taj je mutav i preskup
Rain Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 nisam znao da ima pigalicu, nema veze uostalom rijeseno kod lege, covjek je na jarunu, a tamo sam svaki dan
Veki Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 števa, odmah do moje kuće... jel to ona velka hala neka s lijeve strane ? oni su meni pragove radili za auto...
msporis Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 hala je iza moje kuće, da... nekad je lijepo zgledala jer je imala fasadu sad su je dogradili pa je ružna :rofl: nisam si baš u dobrim odnosima sa tim susjedom, al posao zna koliko je meni znati, pa zašto ne, ak je bliže i jeftinije...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now