fiatuno Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ovako zanima me ko mi moze odraditi reparaciju 4 konijeva amortizera Ne zanima me obicna raparacija jer to mogu doma odraditi uzmem motul za vilice napunim cak ih mogu i plinom napunit Zanima me potpiuna reparacija da se pregledaju ventili dali rade isto i da amortizeri ponovo budu plinski neko je spominjao TURNŠEK u slov eniji pa m e zanima ako ima neko iskustva kako radi Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Ovako zanima me ko mi moze odraditi reparaciju 4 konijeva amortizera Ne zanima me obicna raparacija jer to mogu doma odraditi uzmem motul za vilice napunim cak ih mogu i plinom napunit Zanima me potpiuna reparacija da se pregledaju ventili dali rade isto i da amortizeri ponovo budu plinski neko je spominjao TURNŠEK u slov eniji pa m e zanima ako ima neko iskustva kako radi Hvala Turnsek ako hoces pravu stvar: http://www.amortizer.si/ I mozes sve dogovoriti kako hoces... I nije preskupo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted October 24, 2014 Author Share Posted October 24, 2014 poslao upit Turnseku cekam odgovor pa se zaletim do ljubljane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Također...turnšek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 probaj vidjet sa nenom,krizevci...svoje konije sam njemu nosio pa ga pitaj što te zanima 0959059706 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 eto pricao sa gospodinom Turnsekom danas i smece od konija se neda reparirati otic cu svejedno do njega da vidi u kakvom su stanju semerinzi i sve jer zamjenskih nema posto je vanserijska mjera barem da pregleda ventile i sve u kavom je stanju da ne bacam pare za ulje ali za zadnje mi je rekao da mogu komotno u smece bacit jer se nedaju ni otvorit eto ako je stanje tako i to se nemoze slozit kako spada koje ulje preporucujet Motul Fork Oil Expert 5w 10w 15w 20w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 pitaj neno,dosta konija je reparirao...a teoretski koni ima doživotnu garanciju pa ako nisu full prastari možda bi se i to dalo progurat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Turnšek što odradi odradi savršeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 pitaj neno,dosta konija je reparirao...a teoretski koni ima doživotnu garanciju pa ako nisu full prastari možda bi se i to dalo progurat... 1 godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 od kad to? znam par slučajeva 5 i više godina starih koji su mjenjani za nove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 (edited) Turnšek što odradi odradi savršeno rekao mi je osobno da su teleskopi slabiji od serijskih i da nema semeringe niti materiala za reparaciju a ici cu do njega pa vidit sta kaze ne kosta me nista samo gorivo do gore pa znam na cemu sam a zadnje je nemoguce uopce otvoriti Edited October 30, 2014 by fiatuno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 pitaj neno,dosta konija je reparirao...a teoretski koni ima doživotnu garanciju pa ako nisu full prastari možda bi se i to dalo progurat... ako se nemoze slozit da budu plinski opet onda mi isto ko da ih sam slozim nisu prastari ali kupio sam polovne i nakon nprvog djira prednja lijeva felga mi je bila masna Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 (edited) Ja sam lupio u rubnjak i kolko vidim procurio mi je amortizer desni... Amortizeri (ULOŠCI) su Koni žuti sa štelanjem tvrdoće,plinski... Kolko vidim ulje mi kapa ko za je iz kape gore,tako da ne kužim kako je to moguće,a još i plinski amortizer, i kapa ulje od gore... Ako se daju reparirat,kome odnjet i jel da nosim samo jedan ili oba dva? Edited October 11, 2015 by goran86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted October 12, 2015 Author Share Posted October 12, 2015 oba ako hoces da to bude kako treba ali semeringe za te amortizere neces naci nigdje ja sam kratio oprugu na semerinzima novim jer su dimenzije teleskopa vanserijske ali to ti nece radit niko a dijelova novih za kupit nema meni treba jedan pa se dogovorimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 A da zememo par i svakome po jedan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now