Jump to content

Audi A6 3.0 bijeli dim

Recommended Posts

a gledaj, jebem ga ja, trazi me covjek 6000 fucking dolara, a auto je avion po opremi, stanju, komforu, ja samo ovako sebi kazem, ljudi daju 20000+$ za jebenu corrollu ili novu jettu

a ja glavu razbijam o 6-7000

mogu ja sebi uzet ovaj S4 sto nam stoji od firme, ali sto cu s autom od 30000$, gdje svaki pogled u servis donosi sracku.

imas PM

• Replies 50
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

kakva je shema sa gumama i quattrom? da li je bitno koju dimenziju stavim, jer koliko vidim na ovaj auto mogu ic od 225/55R16 pa sve do 245/45R19

ovdje nitko ne pita koja je dimenzija guma na autu niti to koga zanima :lol: eventualno je bitno za dobiti taj "safety" da gume nisu celave.

kakva je shema sa gumama i quattrom? da li je bitno koju dimenziju stavim, jer koliko vidim na ovaj auto mogu ic od 225/55R16 pa sve do 245/45R19

ovdje nitko ne pita koja je dimenzija guma na autu niti to koga zanima :lol: eventualno je bitno za dobiti taj "safety" da gume nisu celave.

Nemaš problema...sve iste furaš i to je to...samo gas...moj savjet je da si odmah napravis servis veliki i uzmeš anti roll kit jer se auto ljulja na malo zescoj voznji

daj malo info za taj anti roll kit? na koliko se njima mijenja remen? po netu svakakvih informacija, a ne mogu bas naci sluzbene podatke.

znaci, radi se o 3.0 V6 AVK motor, automatic quattro

na jetti sam imao zadnji sway bar, strava koliko se bolje vozi od Leona

Gume kakve hoces samo da su sve 4 iste i pravilno napumpane

ima kolega iz firme A4 sa 3.0 A/T (vozi samo zimi) I bas to sto Dario kaze imao je problem sa jednom glavom (brtva)...pukla mu je ekspanziona posuda,tako je saznao da mu kompresija bjezi.Ali ima 350K motor tako da ipak.

Mislim da posto nema lanac nemas sta razmisljati nego remen,spanere,rolice,vodena I mir.

Bez pogona na sva 4 voziti se 4-5 mjeseci po ovoj zaledjenoj pingvinari sa najusranije ociscenim cestama (u klasi sa sjevernom Mongolijom) nije zanimljivo.Quattro je zakon za to.

• 1 month later...
Nemaš problema...sve iste furaš i to je to...samo gas...moj savjet je da si odmah napravis servis veliki i uzmeš anti roll kit jer se auto ljulja na malo zescoj voznji

Jel mozes potkrijepiti ovo nekim nazivima, linkovima, objasnjenjem jer bas ne pronalazim sto mi treba

Auto na promjenu smjera se doslovno zaljulja lol nekako sam misljenja da bi ovako veliki i dugacak auto trebao biti puno stabilniji na autoesti a jetta mi je bila formula za ovo

Jel mozes potkrijepiti ovo nekim nazivima, linkovima, objasnjenjem jer bas ne pronalazim sto mi treba

Auto na promjenu smjera se doslovno zaljulja lol nekako sam misljenja da bi ovako veliki i dugacak auto trebao biti puno stabilniji na autoesti a jetta mi je bila formula za ovo

Gume koje ja imam su 235/45/17 Michelin PS3 za ljeto...sve 4 gume iste dimenzije...

Anti roll kit sam uzeo od H&R jer čini mi se jedini ga proizvode...auto se bolje zapikava u zavoj,ne ide preko nosa toliko...

Uzeo prek ebay.de

Veliki servis je ono remenje svo, rolice, spaneri, vodena pumpa.

Sad mi je nedavno puknuo na visku ventilator pa probio kiler te sam to promijenio...zamor materijala...Jbga ima 250 soma kilometara...

Gledaj da su ti diskovi i pločice kvalitetne jer je auto težak pa da ne protresu brzo...

Veliki servisi su meni na 2.5tdi svakih cca 80 000 prevencije radi...inače kao na 100 pa 170 pa 250 soma km

Edited by J.J

Ma ja ne mogu skuzit sto.mi trese, jesu gume ili fwlga koja je navodno jedna spigana malo iako ne vidim ostecenja na njoj

A i na jacem kocenju mi ice drmat iako su kocnice jos u jako dobrom stanju ali moze bit da su dobile iako je vozila baba i deda auto..

Ne stignem pored dvije bebe ostavit auto da mi stoji dva dana negdje..

Ma diskove sam zamijenim jebes to

Vise me ova tresnja jebe u voznji, moram potrosit novce uzalud samo da bi otkrio o cemu se radi... Ili cu provest zimu ovako, ionako se rijetko vozim brze od 60-70..

Najcesce oko 100km/h trese na volanu kada ti gume nisu balansirane... Zna se desiti da imas blata ili leda unutar felgi pa da trese zbog toga... Ali prepostavljam da to nije slucaj kod tebe, jer si picajzla pa je auto cist ko suza... :lol:

A sto se tice kocenja to su ti 100% diskovi...

pa jel problem naručit iz sad, imaš čudo shopova.. kakav je shipping, obzirom da ne ide preko bare?

Jeftina je dostava i ima svega u ponudi... Ja sam jednom kolegi narucivao dijelove za audi... a sebi za skoro sve aute koje sam posjedovao, rijetko sta da sam kupovao tu u trgovinama, jer puno jeftinije je online...

Edited by dcrnic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...