Gabre Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 a gledaj, jebem ga ja, trazi me covjek 6000 fucking dolara, a auto je avion po opremi, stanju, komforu, ja samo ovako sebi kazem, ljudi daju 20000+$ za jebenu corrollu ili novu jettu a ja glavu razbijam o 6-7000 mogu ja sebi uzet ovaj S4 sto nam stoji od firme, ali sto cu s autom od 30000$, gdje svaki pogled u servis donosi sracku. imas PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 taman stignem istraziti za zamjenu remena i pumpe.. netko mi prica da kao na ovom motoru ako i pukne, ne dogodi se havarija.. malo mi to nestvarno? Jok, podrobit će se sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 I sam tako mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 kakva je shema sa gumama i quattrom? da li je bitno koju dimenziju stavim, jer koliko vidim na ovaj auto mogu ic od 225/55R16 pa sve do 245/45R19 ovdje nitko ne pita koja je dimenzija guma na autu niti to koga zanima :lol: eventualno je bitno za dobiti taj "safety" da gume nisu celave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 pa sve 4 moraju bit istog obujma i to je to.. i kupi taj auto, što si se prepao.. pa to je malo skuplje od leona.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 nisam se prepao, covjek je na putu, a danas odlazi jetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 kakva je shema sa gumama i quattrom? da li je bitno koju dimenziju stavim, jer koliko vidim na ovaj auto mogu ic od 225/55R16 pa sve do 245/45R19 ovdje nitko ne pita koja je dimenzija guma na autu niti to koga zanima :lol: eventualno je bitno za dobiti taj "safety" da gume nisu celave. Nemaš problema...sve iste furaš i to je to...samo gas...moj savjet je da si odmah napravis servis veliki i uzmeš anti roll kit jer se auto ljulja na malo zescoj voznji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 daj malo info za taj anti roll kit? na koliko se njima mijenja remen? po netu svakakvih informacija, a ne mogu bas naci sluzbene podatke. znaci, radi se o 3.0 V6 AVK motor, automatic quattro na jetti sam imao zadnji sway bar, strava koliko se bolje vozi od Leona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 kakva je shema sa gumama i quattrom? da li je bitno koju dimenziju stavim, jer koliko vidim na ovaj auto mogu ic od 225/55R16 pa sve do 245/45R19 ovdje nitko ne pita koja je dimenzija guma na autu niti to koga zanima :lol: eventualno je bitno za dobiti taj "safety" da gume nisu celave. Gume kakve hoces samo da su sve 4 iste i pravilno napumpane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 ima kolega iz firme A4 sa 3.0 A/T (vozi samo zimi) I bas to sto Dario kaze imao je problem sa jednom glavom (brtva)...pukla mu je ekspanziona posuda,tako je saznao da mu kompresija bjezi.Ali ima 350K motor tako da ipak. Mislim da posto nema lanac nemas sta razmisljati nego remen,spanere,rolice,vodena I mir. Bez pogona na sva 4 voziti se 4-5 mjeseci po ovoj zaledjenoj pingvinari sa najusranije ociscenim cestama (u klasi sa sjevernom Mongolijom) nije zanimljivo.Quattro je zakon za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 27, 2014 Author Share Posted December 27, 2014 Nemaš problema...sve iste furaš i to je to...samo gas...moj savjet je da si odmah napravis servis veliki i uzmeš anti roll kit jer se auto ljulja na malo zescoj voznji Jel mozes potkrijepiti ovo nekim nazivima, linkovima, objasnjenjem jer bas ne pronalazim sto mi treba Auto na promjenu smjera se doslovno zaljulja lol nekako sam misljenja da bi ovako veliki i dugacak auto trebao biti puno stabilniji na autoesti a jetta mi je bila formula za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Prijatelj je imao slicne simptome na a4 3.0 iz 2002. Uspostavilo se da je pukao blok. Auto je imao oko 350k km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Jel mozes potkrijepiti ovo nekim nazivima, linkovima, objasnjenjem jer bas ne pronalazim sto mi treba Auto na promjenu smjera se doslovno zaljulja lol nekako sam misljenja da bi ovako veliki i dugacak auto trebao biti puno stabilniji na autoesti a jetta mi je bila formula za ovo Gume koje ja imam su 235/45/17 Michelin PS3 za ljeto...sve 4 gume iste dimenzije... Anti roll kit sam uzeo od H&R jer čini mi se jedini ga proizvode...auto se bolje zapikava u zavoj,ne ide preko nosa toliko... Uzeo prek ebay.de Veliki servis je ono remenje svo, rolice, spaneri, vodena pumpa. Sad mi je nedavno puknuo na visku ventilator pa probio kiler te sam to promijenio...zamor materijala...Jbga ima 250 soma kilometara... Gledaj da su ti diskovi i pločice kvalitetne jer je auto težak pa da ne protresu brzo... Veliki servisi su meni na 2.5tdi svakih cca 80 000 prevencije radi...inače kao na 100 pa 170 pa 250 soma km Edited December 29, 2014 by J.J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Jesi uzeo novi il polovni antiroll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Ma ja ne mogu skuzit sto.mi trese, jesu gume ili fwlga koja je navodno jedna spigana malo iako ne vidim ostecenja na njoj A i na jacem kocenju mi ice drmat iako su kocnice jos u jako dobrom stanju ali moze bit da su dobile iako je vozila baba i deda auto.. Ne stignem pored dvije bebe ostavit auto da mi stoji dva dana negdje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 @Luky-Novi je anti roll Ako ti je na kočenju su diskovi, ako je u vožnji onda je nekaj drugo, valjda felga...Probaj ih zavrtiti kod vulkanizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Ma drma na kocenju ali samo jacem, a u voznji pri odredjenoj brzini... Samo me buni da ne trese pri jacem kocenju zbog guma? Pokusat cu vulkanizeru, moram to rijesiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Ma drma na kocenju ali samo jacem, a u voznji pri odredjenoj brzini... Samo me buni da ne trese pri jacem kocenju zbog guma? Pokusat cu vulkanizeru, moram to rijesiti Diskovi tresu pri jacem kocenju.. a gume/felga u voznji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Ma diskove sam zamijenim jebes to Vise me ova tresnja jebe u voznji, moram potrosit novce uzalud samo da bi otkrio o cemu se radi... Ili cu provest zimu ovako, ionako se rijetko vozim brze od 60-70.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Ja imam ATE diskove I teflonska Goodridge crijeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Ma ovdje mos zaboravit na tako neke stvari, losa ponuda dijelova Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 pa jel problem naručit iz sad, imaš čudo shopova.. kakav je shipping, obzirom da ne ide preko bare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Ma diskove sam zamijenim jebes to Vise me ova tresnja jebe u voznji, moram potrosit novce uzalud samo da bi otkrio o cemu se radi... Ili cu provest zimu ovako, ionako se rijetko vozim brze od 60-70.. Najcesce oko 100km/h trese na volanu kada ti gume nisu balansirane... Zna se desiti da imas blata ili leda unutar felgi pa da trese zbog toga... Ali prepostavljam da to nije slucaj kod tebe, jer si picajzla pa je auto cist ko suza... :lol: A sto se tice kocenja to su ti 100% diskovi... pa jel problem naručit iz sad, imaš čudo shopova.. kakav je shipping, obzirom da ne ide preko bare? Jeftina je dostava i ima svega u ponudi... Ja sam jednom kolegi narucivao dijelove za audi... a sebi za skoro sve aute koje sam posjedovao, rijetko sta da sam kupovao tu u trgovinama, jer puno jeftinije je online... Edited December 29, 2014 by dcrnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Crnicu, daj wed adreee jer moram radit veliki servis, a i diskove onda mou narucit s plocicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 kad dodem doma... nemam sad vremena opet traziti... Najbolje sve u kompletu zamijeniti... plocice us par dolara naspram diskova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now