Roman Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Izvadi pumpu i van...ona je vjerojatno na dnu posude...kad ju izvadis ako se otopilo voda ce iscuriti van....a sad probaj ako nije posuda puna ulijati unutra ostatak kipuce vode pa kad se pocne otapati na dnu ce sve iscriti van Iako to mislis raditi, nemoj bas kipuce vode... toplo/hladno na naglo, zna plastika i puknuti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ma malo ganjaj taj auto od frendice, pa da vidiš dok se dobro zagrije motor da bude šta smrznuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Naime frendica "plava" nasula vodu preko ljeta i sad joj nece da sprica Sprica cu joj ja al u vecernjim satima ako ste odma na to pomislili .... To treba sad auto odvest negdje u garazu da se odledi jelda? Ima kakav drugi nacin sredit to ? Jel se moze voda ta ispustit na laksi nacin il se bas mora potrosit preko brisaca ..? Pomagajte moram pomoc jadnoj curi u nevolji hvala Posalji ju kod mene ja cu joj pomoc:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 covjece ko da se vozite na tu tekucinu, jel vam to bas tolko znaci da mozete spricat po staklu? operes sajbu na benzinskoj i mir. Nekad auti to nisu ni imali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Meni smrzlo na twingu i na astri, u oba je tekucani nerazrijedena, ali se smrzli motorici, uoopce ne zuje, a na astri i za otvaranje gepeka smrzo... ko ga jebe:) restrikcija do ljeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duma Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ulij tekućine za prat stakla koja drži ispod minusa da odledi Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Na vag autima zna puknuti kod pumpice pa onda pusta sta god da stavis. Ako naspes medicinski alkohol onda neka ne sprica u blizini policije (valjda je zabranjen za tu upotrebu, na to sam upozoren?!). Meni je odlican onaj OMV koncentrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Na vag autima zna puknuti kod pumpice pa onda pusta sta god da stavis. Ako naspes medicinski alkohol onda neka ne sprica u blizini policije (valjda je zabranjen za tu upotrebu, na to sam upozoren?!). Meni je odlican onaj OMV koncentrat. tekucina za stakla koju kupis u ducanu sadrzi taj isti alkohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 za prati stakla u blizini policije najbolja je domaća loza. koju vi vi tekučinu kupujete da vam se toliko ledi? ili je kod vas toliko hladno da jadna ne izdrži... ja kupio u plodinama nekakvu socijalnu (5l = 15 kn) i uredno je izdržala -15. usporedbe radi, tifonov class eurodiesel nije izdržao tu temperaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 covjece ko da se vozite na tu tekucinu, jel vam to bas tolko znaci da mozete spricat po staklu? operes sajbu na benzinskoj i mir. Nekad auti to nisu ni imali. neki ljudi i voze svoje aute pa kad se vozis svakojaka govna nalete po staklu i jednostavno moras oprat na miniju mi se zaledilo, fenom sam danas rijesio problem, samo kaj jos nemogu zadnji odledit nikako e, da best buy vam je u metrou, 5l zimskog 18 kuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 to iz metroa imam ja u oba auta i još nije zmrzlo s tim da je polo vani a passat u garaži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 nasut fino zimsku tekućinu za stakla i dodat unutra bočicu sredstva za odleđivanje stakala:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toLTcaboLT Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Jucer me zove, kaze uzela sam tekucinu -70 pise na njoj, jel dosta, ja reko je ako ces u Sibir i tamo je previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 tekucina za stakla koju kupis u ducanu sadrzi taj isti alkohol. znam ali valjda cisti nije dozvoljeno koristiti. ne znam iz kojeg razloga ali mogu pitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now