Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pavlinić Sopić je na najboljem glasu, ali ja sam imao loša iskustva.

Sada idem kod Dache i sve štima

daj reci kaj je bilo tome i sluzi forum

Posted

Lošije odrađena limarija (ljušti mi se boja s tog novog blatobrana) haubu sam morao sam razmontirati i montirati jer je s lijeve strane imala lufta za dva prsta a s desne nisi mogao papir ugurat... i šećer na kraju dogovorili i servis usput, rekli mi usmeno (budala sam znam) da će dat popust , kad sam došao po auto, izmjena ulja i filtera ulja 750kn, za popust ni čut nisu htjeli...

kod izmjene grijača dva nisu mogli izvaditi, dok je drugi mehaničar kasnije bez problema to zamjenio (jer je išao odšrafljivati dok je motor bio vruć, što ovima nije palo na pamet ili im se nije dalo)

Posted

ok, tnx da znam ja za sad nisam imao problema cak su mi dva puta izasli u susret i nisu neke sitnice naplatili ali dobro je znati kako se ponasaju prema drugima

Posted

skoda auto remetinec ima vec 2 godine valjda ako ne i duze servis suzuki ,kolko sam shvatio oni su ovlasteni za skodu i suzuki ,s obzirom da skode rade bez losih iskustva ,vjerujem da je tako i sa suzukiem

Posted

U remetincu pak sa limarijom nisam bas bio oduševljen, plus polomljen žmigavac kojeg su skrpali samo da stoji dok pokupim auto.

Pavlinić zbilja korektni i do sad nisam iamo problema, ali ne da mi se davat 40% više makar bi žig u servisnoj dobro došao.

Viš, kod dache nisam vec dugo bio...mogo bi navratiti

• 2 weeks later...
Posted

Obavio servis kod Dache, super zadovoljan.

Auto je bio na tehničkom i besplatnom pregledu kod Pavlinića i nitko nije skuzio da mi zadnji diferencijal slini, Dacho zamijenio oba semeringa...sad je ko beba.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...