riceburner Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Znam da ima zadrana na forumu, ima li koja da sigurno radi danas? Auto mi je promenil boju iz crne u bijelu i zao mi da stoji tako slani :-)
Dario Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 bili brig ,odlicna je ,calvin ili kalvin ne sjecamse tocno nemres fulat
DarioB Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Zanima te di je samoposluzna ili koja radi? Imaš jednu PUT NINA 129 A 23000 ZADAR I na križanju kod Plodna prije ulaska u ZD, ne znam je to ta s adrese jer su tamo 2 relativno blizu
riceburner Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Zanima me ona u koju ubacim 5kn i ja perem, jer sam bio naletio na takve da ne rade nedeljom i praznikom...
acmen Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Eto vidi tu o kojoj ti pričaju i imaš i ovu. I imaš jednu baš u Ninu, tamo ja najčešće perem. Nije da osobno nešto prečesto perem ali se ne sjećam da sam ikada vidio zatvorenu samopolužnu praonu na bilo koji dan osim radi održavanja. Edited January 1, 2015 by acmen
stipe Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 U zadru svaka radi cijeli dan... imas na ulazu u grad, kod intermoda, onda na bilom brigu, pa na bokanjcu i na zmiricima... to ti je sve unutar 5min voznje
M.P. Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 U zadru svaka radi cijeli dan...imas na ulazu u grad, kod intermoda, onda na bilom brigu, pa na bokanjcu i na zmiricima... to ti je sve unutar 5min voznje u zadru je sve unutar 5min vožnje + na raskrižju kod plodina i interšpara + petrol pumpa na bulevaru
riceburner Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 Hvala svima! :notworthy: :thumbsup: oprao u Ninu, nalazi se kod Maraša, prosao 100 puta uz nju i nikad nisam primijetio tablu :doh: :doh: :doh: bila je cak i guzva danas :fear2:
Dario Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 tamo ljeti zna bit guzva jer je jedina na potezu nin/vir
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now