Gringo Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Znači radi se o DITD motoru na kojemu puca zupcasti tj. Vec je pukao. Majstor kaze da su samo popigane klackalice i tvrdi da su ventili ok. Dali ce mjerenje kompresije pokazat minimalno popigan ventil? Vjerujem majstoru ali imam rezervni motor koji je dobar, i mogu ga prodat ili ostavit ako ovaj crkne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ako je klackalica spigana to je onda direktno od udara klipa u ventil. Zašto se nebi glava skinula i provjerili ventili? Mjerenje će pokazati di je slabija kompresija ali ako su male razlike to može biti i do karika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Ako je klackalica spigana to je onda direktno od udara klipa u ventil. Zašto se nebi glava skinula i provjerili ventili?Mjerenje će pokazati di je slabija kompresija ali ako su male razlike to može biti i do karika. Mislim da će se ić na skidanje glave i kontrola. Iako majstor tvrdi da netreba ali će rado uzet moj novac za obradu glave i ruke. :-) Mislio sam da se može izbjeć. (love radi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 leak test i odma vidis koji zeza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 dok sam vozija asconu dva puta mi je puka remen i svaki put bi pukla koja klackalica jednom prilikom mi je priskočija i Drnasin mi je minja klackalice u 11 navečer u mrklom mraku (2 pukle). Prominija, sastavija i vozi dalje. Nikako nisan skida glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 A tko kaže da nisi vozio i dalje sa popiganim ventilima? Nebi bilo prvi ni zadnji put da takvi motori radi i voze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki1989 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 U 99% slučajeva potrga klackalice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 A tko kaže da nisi vozio i dalje sa popiganim ventilima? Nebi bilo prvi ni zadnji put da takvi motori radi i voze. U tome je stvar. Kod mazde su ventili dosta okomiti na klip, ali da su pod kutem spiga ga i polomi samo tako. Danas mi majstor javio da su svi ventili 1/1. Polomljene 4 klackalice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Promjeni klackalice i vozi dalje, mi smo mozda imali jednog ditd kaj je spigalo 1 ventil a podrbilo hrpu klackalica, samo ti je bitno da pokupis sve dijeloveiz glave i obavezno karter dolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Promjeni klackalice i vozi dalje, mi smo mozda imali jednog ditd kaj je spigalo 1 ventil a podrbilo hrpu klackalica, samo ti je bitno da pokupis sve dijeloveiz glave i obavezno karter dolje Znači da se rješi moguće špene. To mi je i majstor rekao. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 rastavis pa izmjeris. ostalo je sve lutrija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now