Ruby Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Pozdrav, htio bi si nabaviti nešto opreme za početak za car detailing do sada sam prao aute samo sa normalnim šamponom sa benzinske te spužvom i kanebo krpom prisao htio bi si uzeti za početak od opreme gdje uzeti sve to da ne hodam od dučana do dučana 1. dvije kante sa onom rešetkom na dnu 2. sredstvo za felge možda - Sonax Full Effect Wheel Cleaner 3. onaj nastavak koji ide na miniwash da se pošprica auto preko toga 4. tekučine koje se stavljaju unutra 5. poslje šampon 6. rukavica ona 7. ručnik za brisanje 8. ono za našpricati lak (uklanjanje metalnih čestica) uglavnom čitao sam malo po forumima i svaki koristi svoje i već sam totalno zbunjen što uzeti i gdje ja trebam samo od nekoga da mi sve nabroji točna imena tj. preoporuke , cijene toga i gdje sve kompletno kupiti i što još trebam od početnih stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Mislim da ti je najelegantnije otići u auto partes i kupiti sve u kompletu kada kupuješ. Ja sam svoje kupovao kroz par godina pa sam na različitim stranama ali sada se to može i jednostavnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Posalji kompletnu listu njima https://m.facebook.com/foreaocd?ref=m_notif¬if_t=group_activity Dobit ces komplet ponudu Ili ovdje http://forea-ocd.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Partes, ako zelis kupit gluposti preplacene. Forea je zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 nisu gluposti nego jebene stvari ,cijena jebiga mora se zaradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 A ja sam tamo probao par stvari i razocaran sam.. Gold wax nis koristi Sredstvo za impregnaciju cabrio krova smece Metal polish tekuci smece Ima toga jos.. Vise ne budem tamo..kad za istu lovu kupis xx puta bolje i koje.ima i svrhu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 pacey, daj mi nesto preporuci za poliranje metalnih okvira oko sajbi, na bunkeru i auspuha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Po meni se odlicna pokazala mafra abrasiva pasta.. Opcenito od farova do ruba felge..vrhunska..a dodje 30 40kn Na zalost u hr ju nikako vise ne mogu naci..prije je bilo od ine do konzuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Isto sam uzimao preko Forea (Iva) i svaka preporuka, dobra cijena, brza dostava i sve proslo super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Imaš mafru na staroj samoborskoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 http://www.myhraweb.com/showthread.php?30355-Centar-za-njegu-vozila-Auto-partes-amp-Svig/page29&highlight=svig Imaš tu sve na jednom mjestu i ljude koji će ti objasniti što i kako koristiti. U subotu imaš dane otvorenih vrata i biti će promotivnih cijena pa najbolje da tamo sve riješiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Imaš mafru na staroj samoborskoj... Hvala, budem zovnuo...koliko sam cuo prestao se uvozit bas taj proizvod Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 (edited) Hvala, budem zovnuo...koliko sam cuo prestao se uvozit bas taj proizvod Zaboravi da ću ti ja ići po to...da to odmah razjasnimo hahhahahha Edited March 26, 2015 by n0p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Drzi fige da nemaju hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 jucer saznao da mi se otvorio Chemical guys trgovina 3 minute od ureda. gotovo je, ako odem tamo, ode placa Dajte ideje sto uzeti moram uzet rucnik za brisanje dobar, idu mi na jetra svi ovi do sada sto imam i nesto za unutrasnjost da malo pocisti i osvjezi mirisom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 jucer saznao da mi se otvorio Chemical guys trgovina 3 minute od ureda. gotovo je, ako odem tamo, ode placa Dajte ideje sto uzeti moram uzet rucnik za brisanje dobar, idu mi na jetra svi ovi do sada sto imam i nesto za unutrasnjost da malo pocisti i osvjezi mirisom. Ode plaća, pa kaj radiš za crkavicu tam u Kanadi !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 ne znas ti kako ja trosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
maleni_vr6 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ajde da se i ja nadovežem na temu, mene isto zanima ručnik koji bi preporučili cijena nije bitna samo da je učinkovit. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 trebam info, a tu ce neko sigurno znat, di ima za tijelo nekih fancy rucnika, da se brzo susi i da je dobar za kozu, pogotovo na podrucju prepona? molim iskustva i dojmove mislim sigurno neko i za sebe koristi specijalne rucnike ako vec ima za auto brisat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 trebam info, a tu ce neko sigurno znat, di ima za tijelo nekih fancy rucnika, da se brzo susi i da je dobar za kozu, pogotovo na podrucju prepona?molim iskustva i dojmove mislim sigurno neko i za sebe koristi specijalne rucnike ako vec ima za auto brisat ti si kralj.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 S onim miniwashem iz Lidla sam dobio i foamer, dajte koji prijedlog neke aktivne pjene za koristiti s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Od jeftinijih rucnika mi je ovaj dobar http://forea-ocd.hr/pranje-susenje/monster-shine-deluxe-fluffy-dryer-towel Ili wooly mamoth ak cijena nije problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maleni_vr6 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Imao sam water magnet od meg. prvi 3-4 puta dobar i nakon toga užas. Uzet ću wooly mamoth pa njega provat. Fala na savijetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Kaj se dogodi? Ne skuplja vodu ili ne skuplja tak dobro kao na pocetku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ja imam od Sonax-a rucnik koji je upijao odlicno vodu isto prvih 2-3 puta,nakon toga lose. Ali sam skuzio nakon sto ga ocijedim treba ona vlakna/dlacice rukom onako"Razbarusiti"i onda malo bolje upija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now