Jump to content

E93 - 335i ili 330D

Recommended Posts

Obzirom da mi je MX-5 super ali ipak pre mali auto za bilo kakav duži put - ispada da je jedino E93 nešto što bi zadovoljilo - ležanje, brzinu i izgled.

nisam vozio niti jednog od njih - spremam se malo nazivat oglasnike

- znam da će 80% ljudi reći 335i - brutalica - ALI

- E93 je težak auto - 1850 kg

- 335 ima više konja ALI manje momenta - čini mi se da je ovdje momenat bitniji nego recimo kod coupe-a

330D ima jedan turbo -335 (2) - što će reći 335 je čipabilniji

- 335 očito više troši - vjerojatno duplo - isto nije zanemarivo

335 se više vrti - manje mjenja brzine - pretpostavljam da će 330D prije izlizati getribu

opreme su im tu negdje

kod nas nije neka ponuda - cjene su brutalne za dobar primjerak

335i se teže( skuplji ) uvozi zbog co2 -

330d je povoljniji za sam uvoz

- ima li netko iskustva preporuku ?

bTw - zna li se nešto o ovom

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-cabriolet-335i-m3-35.000km-oglas-6212439

• Replies 101
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

To mi od poznanika auto slozio sve komplet u m3 optiku i cuje se auto jako ostale stvari neznam al nema puno kilometara...

Uzmi 330 D jer manje trosi ako ti jurnjava nije najbitnija a ocito nije cim razmisljas.

Kod nas stvarno jesu velike cijene za dobre primjerke tako da odi van i uvezi diesela ...

Meni je 335d čudo od auta, stvarno me auto impresionira svaki put kad sjednem za volan

E93 335d ne postoji!

320d Mi je pre slab .. chipani nisam vozio

Jurnjava nije naj bitnija.. iako 6 sec do 100 i 250 km/h ne mogu Nazvat sporim govorim za 330D

Fail, fakat ne postoji

onda 335i :D

Pa čovjek lijepo napiše da je svaki puta kada sjedne za volan 335d, ostaje impresioniran i sad mu vi ubijete slatki san sa činjenicom da taj auto ne postoji :lol:.

ne postoji e93 335D -

E90/92 335d postoji

2 Sven - znam da ih ima u DE ali uvoz ispada nekih 30- 40 kkn - a to je pre više na cijenu auta, ali ako ne nađem ništa pametno možda to bude opcija, thx :notworthy:

2 Uroš - da ponovo uzimaš - koji bi uzeo D ili i ?

ne postoji e93 335D -

E90/92 335d postoji

2 Sven - znam da ih ima u DE ali uvoz ispada nekih 30- 40 kkn - a to je pre više na cijenu auta, ali ako ne nađem ništa pametno možda to bude opcija, thx :notworthy:

2 Uroš - da ponovo uzimaš - koji bi uzeo D ili i ?

Koliko bi km radio s tim autom godisnje ?

cabrio 335i sa katalizatorima iza turbina vani (catless downpipe) stock zvuci resko a sa dinan mapama i 400ks ide jako fino a zvuci bas beemvejski...onako "sitno"

znam da se iz 335 da izvući po 420 ks - ima ga frend - auto leti ko sotona ( e92) ali opet da se i od 330D izvuć 600nm :)

Ja sam imao 330xd e92, cipiran kod sedoxa na S2 (cca 290ks) ..Auto letilo a trosilo 9.5l u prosjeku, 10 ak teske noge po gradu...

Auto je imao straight pipe ,izdubljen DPF i katalizator.Na SR se uredno vozio niskih 14sec. a imao je isto oko 1800kg s obzirom na pogon.

Osobno preferiram zvuk benzinca i cuda al ja radim oko 120km dnevno i potrosnja mi igra dosta ulogu. Ako ti je bas do zvuka imas kupiti nesto sto se zove sound generator i prikaci se na auspuh...Pogledaj na youtube-u

Sto se odrzavanja tice ja sam vecinom mijenjao preventivno dijelove i nikad nikakvih problema osim automatskog mijenjaca nisam imao.On je potpuno reparian. Auto je napravio 275 000 km kad je otisao od mene sa jos uvijek tvornickim turbom a na :)

Dakle ja sam za 3.0D

Ja kad sam gledao e92 ili 93 odlucio sam se ipak za 92 jer sam se cuo sa prijateljom iz bmw minkena da znaju imat problema sa hidraulikom oko podizanja i spustanja krova sto je investicija nekih 1000 1500e i uz to znali pustat krovovi na prednjem djelu spoja kod stakla kod trknutih i ne slozenih dobro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...