Jump to content

Recommended Posts

Posted
prednji dio mi je nekako preplastičan

djeluje mi na kr tuning

možda to poprave s vremenom dok ne dođe na tržište

kr tuning!?ovo je malo jača izjava!!!

pa koji audi s-model nema ovakve slične branike!?

Posted
kr tuning!?ovo je malo jača izjava!!!

pa koji audi s-model nema ovakve slične branike!?

pa preveliki su mi ti otvori na prednjem braniku, svako ima svoj ukus....RS4 B7 ima i škrge ,ali sve to pristojno izgleda......za razliku od ovog na RS5

Posted

Neka stave iz staroga RS6 motor i amen !! 450ks mu je cist taman !! Trebalo bi ga olaksati malo ! Jer se vidi da je krme

Posted
pa preveliki su mi ti otvori na prednjem braniku, svako ima svoj ukus....RS4 B7 ima i škrge ,ali sve to pristojno izgleda......za razliku od ovog na RS5

Reći ću ti zašto su veliki,možda zbog dva intercoolera:yes:

Posted
Neka stave iz staroga RS6 motor i amen !! 450ks mu je cist taman !! Trebalo bi ga olaksati malo ! Jer se vidi da je krme

LOL kazes da bi ga tribalo olaksat, a prije toga bi stavia motor iz RS6... :drink: alkosu

Posted

Pa da neka stave malo karbona simo tamo , lakse siceve pa da vidis kako pada za 100kg tezina !! Motor Alu-Mg kombinaciju varijabilne turbine i tako to .... opet ti je kosa urasla !!

Posted

oces da ti stave karbonsku presvlaku po krovu i kazu kako su time skinuli 5 kila i spustili centar težišta!? (na masi od preko 1.500 kg) - megaLOL

Posted
oces da ti stave karbonsku presvlaku po krovu i kazu kako su time skinuli 5 kila i spustili centar težišta!? (na masi od preko 1.500 kg) - megaLOL

Ne, krov, gepek,hauba, interijer , feltne itd. Pitaj Maria koliko su mu sicevi teski samo !!

100kg je pun kurac po meni za takav auto !

:drink:

Ja bi tebi karbonsku kapicu stavio na glavu da ti se mozak ne prehladi :D:D:D

Posted

jeah rajt.... koarbonizirat ga cijelog... polij ga i zapali = karbonisan :D

ma znam da je 100 kila pun kurac... ja na svom osjetim kad ruksak stavim a pogotovo Maroja od 105 kila... LOL

ugl, sve bi to bilo super i idealno - međutim, ain't gonna happen... skupo!

Posted

ja baš danas sa filip00om pričao za grobnik.. Hebote izvadim plinsku bocu, izvadim bass kutiju (koja je ogromna), izvadim zadnju klupu van i sigurno iam 100kg. Pa to je ko čovjek i pol :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...