niknejm Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Trebam si kupiti sarafe od 50mm jer mi je netko ukrao stare dok je auto stajao :doh: Sve u svemu, imam distancu 20mm, felge 4x100, a na glavcini je 4x98 razmak. Do sad sam imao sarafe 50mm, ali bez pomicnog konusa. Tak sam napravio s autom cca 15tak km i nije bilo problema. Citao sam da mi u principu ne treba pomicni konus na sarafu kad ide kroz distancu od 20mm. Jeli moze netko potvrditi ili opovrgnuti, a da je imao iskustva s tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 mislim da imam ja neke konus šrafe za fiat al ne znam kolko su dugi..mogu provjeriti ak te zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 pa mozes staviti, ali ti vijak bude nategnut u bok, to nije bas neko rjesenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Moj frend vozio tako i sve bilo ok... Ali postoji mogučnost da sje.beš navoje tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tubi Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ljepo na duze vide otokaris konus sa njih i prebacis konus sa kratkih vida i to je to. Kroz distancu imas duze vide sa pomakom . Tako sam ja imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surop Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ja sam imao direktno felgu 4*100 na bravu bez distance i konusnih sarafa bez problema tako da mislim da s distancom od 20 mm još bezbolnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now