ND4SPD Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Eto izgleda da se moze i iz toga nauka delat.Frend je godinama radio kod Robia spur i veli kad je otisao na ovo da nije vjerovao koja je razlika, bas budem onda prosao u Remetinac da vidim oko cega tolika strka. A dobro, odi pa vidi... u cemu je razlika ? :lol: ,bez zajebancije ,jel vozi trke pa ono igra se sa nagibima i otvorenosti kotaca ili sta ? Zato bas i kazem, zasto raditi nauku, kada to napravi bilo tko tko zna... I dobijes lijepo ispis prije-poslije pa vidis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 A dobro, odi pa vidi... Zato bas i kazem, zasto raditi nauku, kada to napravi bilo tko tko zna... I dobijes lijepo ispis prije-poslije pa vidis... čamil je zabrijao ,razumijem da netko lose spur napravi pa ajde ides popravit ,ali netko radi dobro spur i sad kao bolji ce bit radi boljeg stroja mi je Epic el o el Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Bero, Autolab...majka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 pa spur je egzaktna znanost. Stroj ti kaze kaj trebas napravit i ako to dobro napravis pokaze ti zeleno i amen, gotov si, sljedeci. Ako to uspijes zajebat onda nisi ni za ovce cuvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 čamil je zabrijao ,razumijem da netko lose spur napravi pa ajde ides popravit ,ali netko radi dobro spur i sad kao bolji ce bit radi boljeg stroja mi je Epic el o el Ja san radija na hofmanu spur dosta dugo i nisan bija zadovoljan s tom optikom nikako. Dovedem sve parametre u zeleno tj. Idealno, probam auto i nije mi to to. Spojim ga nakon toga na Hunter i mjere nemaju veze s onim prije. Tako da DA bit ce bolji i kvalitetnije ces ga napravit na boljem stroju! Vjerujem da je tako i kod bilo kojeg drugog posla. To KA2001MR Cijena optike je oko 100 tisuća kn, sama optika ( hunter ) + jos ti treba dizalica ili kanal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Nego kakve su cijene na tim strojevima, iste kao i kod većine ovako ili? Pitam jer prošli tjedan stavio ljetne a pošto svake god preventivno radim špur u to vrijeme pa eto da i ja probam tek tako reda radi :lol: Koliko km radis godisnje? Odnosno zakaj svake godine radis preventivno spur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Ako ides za Ri autoservis Bivio....bolje nemože Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 u cemu je razlika ? :lol: ,bez zajebancije ,jel vozi trke pa ono igra se sa nagibima i otvorenosti kotaca ili sta ? Gle on je osijetio razliku i kaze da mu je auto puno drugaciji na volanu nego prije, razlika u cijeni je 50kn pa idem vidjeti hoce bit razlike ili ne. No s druge strane radoznalost je ubila macku jel. Al 50kn razlike je nista, pa ce mi u najgoru ruku jednako dobro napraviti, a nadam se bolje. Ako bude isto sranje ostao sam bez 50kn, ako bude bolje super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Ja sam špur zadnji put radio prije valjda 6 godina i auto još uvijek ide ravno, nikakvih anomalija nema. Koliko često se radi špur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Ja sam špur zadnji put radio prije valjda 6 godina i auto još uvijek ide ravno, nikakvih anomalija nema. Koliko često se radi špur? To nije nešto sto se troši. Po meni je najbolje kada kupiš 4 nove gume i napumpas ih kako treba otići na to. Sve ostalo dokle god auto ne vuče i gume se troše ravnomjerno - nemaš brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 To nije nešto sto se troši. Po meni je najbolje kada kupiš 4 nove gume i napumpas ih kako treba otići na to. Sve ostalo dokle god auto ne vuče i gume se troše ravnomjerno - nemaš brige Ili dok ne mjenjas neki dio ovjesa koji utjece na spur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Ako ides za Ri autoservis Bivio....bolje nemože Može, u garaži sa ogledalima kod jednog koji zna Nekad mi je Gustin štelao savršeno, dok je koliko toliko bio normalan :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Može, u garaži sa ogledalima kod jednog koji zna Nekad mi je Gustin štelao savršeno, dok je koliko toliko bio normalan :lol: Jebi ga ostario covjek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited) U Auto Remetincu radi špur čovjek koji je naučio raditi sve ostale koji imaju Hunter optiku na području bivše Juge, povremeno ali ne uvijek. Edited April 5, 2015 by Gonzaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 Jel znas jel se treba naruciti ili je dovoljno samo doci Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Može, u garaži sa ogledalima kod jednog koji zna Nekad mi je Gustin štelao savršeno, dok je koliko toliko bio normalan :lol: :huh: Kod koga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Evo baš danas bio I sve super napravljeno, ok nije da su imali nešto i za raditi :lol: , ali mi i dalje nije jasno čemu tolika fama oko uređaja. Ovo mi je prvi puta da bio tamo, opet ponavljam sve super i profesionano odrađeno, ali i dosad ma gdje god bio također posao na visini bio odrađen :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Kažu da najbolji špur radi neki deda u koprivnici na špagu. :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 na tiguanu sam moro ic u ovlasteni servis na spur vrli majstori nisu znali zadnji spur nastelat as surina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now