Jump to content

Spur-hawk eye?

Recommended Posts

Eto izgleda da se moze i iz toga nauka delat.

Frend je godinama radio kod Robia spur i veli kad je otisao na ovo da nije vjerovao koja je razlika, bas budem onda prosao u Remetinac da vidim oko cega tolika strka.

A dobro, odi pa vidi...

u cemu je razlika ? :lol: ,bez zajebancije ,jel vozi trke pa ono igra se sa nagibima i otvorenosti kotaca ili sta ?

Zato bas i kazem, zasto raditi nauku, kada to napravi bilo tko tko zna... I dobijes lijepo ispis prije-poslije pa vidis...

A dobro, odi pa vidi...

Zato bas i kazem, zasto raditi nauku, kada to napravi bilo tko tko zna... I dobijes lijepo ispis prije-poslije pa vidis...

čamil je zabrijao ,razumijem da netko lose spur napravi pa ajde ides popravit ,ali netko radi dobro spur i sad kao bolji ce bit radi boljeg stroja mi je Epic el o el

čamil je zabrijao ,razumijem da netko lose spur napravi pa ajde ides popravit ,ali netko radi dobro spur i sad kao bolji ce bit radi boljeg stroja mi je Epic el o el

Ja san radija na hofmanu spur dosta dugo i nisan bija zadovoljan s tom optikom nikako.

Dovedem sve parametre u zeleno tj. Idealno, probam auto i nije mi to to.

Spojim ga nakon toga na Hunter i mjere nemaju veze s onim prije.

Tako da DA bit ce bolji i kvalitetnije ces ga napravit na boljem stroju!

Vjerujem da je tako i kod bilo kojeg drugog posla.

To KA2001MR

Cijena optike je oko 100 tisuća kn, sama optika ( hunter ) + jos ti treba dizalica ili kanal

Nego kakve su cijene na tim strojevima, iste kao i kod većine ovako ili? Pitam jer prošli tjedan stavio ljetne a pošto svake god preventivno radim špur u to vrijeme pa eto da i ja probam tek tako reda radi :lol:

Koliko km radis godisnje? Odnosno zakaj svake godine radis preventivno spur?

u cemu je razlika ? :lol: ,bez zajebancije ,jel vozi trke pa ono igra se sa nagibima i otvorenosti kotaca ili sta ?

Gle on je osijetio razliku i kaze da mu je auto puno drugaciji na volanu nego prije, razlika u cijeni je 50kn pa idem vidjeti hoce bit razlike ili ne.

No s druge strane radoznalost je ubila macku jel.

Al 50kn razlike je nista, pa ce mi u najgoru ruku jednako dobro napraviti, a nadam se bolje.

Ako bude isto sranje ostao sam bez 50kn, ako bude bolje super.

Ja sam špur zadnji put radio prije valjda 6 godina i auto još uvijek ide ravno, nikakvih anomalija nema. Koliko često se radi špur?

To nije nešto sto se troši. Po meni je najbolje kada kupiš 4 nove gume i napumpas ih kako treba otići na to. Sve ostalo dokle god auto ne vuče i gume se troše ravnomjerno - nemaš brige

To nije nešto sto se troši. Po meni je najbolje kada kupiš 4 nove gume i napumpas ih kako treba otići na to. Sve ostalo dokle god auto ne vuče i gume se troše ravnomjerno - nemaš brige

Ili dok ne mjenjas neki dio ovjesa koji utjece na spur.. :)

• 9 months later...

Evo baš danas bio

01_11.jpg

I sve super napravljeno, ok nije da su imali nešto i za raditi :lol: , ali mi i dalje nije jasno čemu tolika fama oko uređaja. Ovo mi je prvi puta da bio tamo, opet ponavljam sve super i profesionano odrađeno, ali i dosad ma gdje god bio također posao na visini bio odrađen :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...