robi Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nakon igranja pokvarenog telefona s razno raznim otpadima i slično, odustao sam od traženja OEM dijelova. Znači trebali bi mi dijelovi prednjeg kraja za civica. Ima li tko preporuku na neki specifični dućan, treba li nekoga izbjegavati, da li se može negdje srediti dobra cijena za cash. Tnx :thumbsup:
Hrdzo Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Hrupelj.... pošto imaju dosta toga za Mazdu.... možda ima i za Honde... makar ja sam neke djelove limarije našao i u Intercarsu
robi Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 Čekam ponudu od njih već par dana, bum ih sutra opet zvao...
MarioST Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Imam ti ja hondu ako je ista sa slike u dijelovima... al nema nista od karoserije, prodana je. Znaci motor unutrasnjost felge i sl ima
robi Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 (edited) Ista kao sa slike, ali mi treba samo limarija prednjeg kraja... 2žile, vidiš na njih zaboravio, budem ujutro odmah. Tamo imamo neki popust na hfc kaj ne? Edited April 13, 2015 by robi
Žile Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Ista kao sa slike, ali mi treba samo limarija prednjeg kraja... 2žile, vidiš na njih zaboravio, budem ujutro odmah. Tamo imamo neki popust na hfc kaj ne? Naravno. Ako se ne varam 35%.
dejanR Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 si probao advantu zvati? Navodno oni imaju lošu kinesku limariju. Hrupelj ima Kolkkerhome (tak se nekako piše) i ona je solidna.
Vucko Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 i ti robi tu nađeš pitat za dijelove za hondu jesi specijalac jebote,šta onda na kraju mjenaš? desni far desni blatobran i branik ? haubu bi ja na tvom mjestu popravio jer po slikama nije strašno,samo malo rub,pošteni limar to bez brige odradi a i hauba je najproblematičniji zamjenski dio,provjerim ti ja tko šta ima inače u advanti imamo 30% rabata i zasad sam uzeo nekih 10 kompletnih prednjih krajeva i bilo je sve ok,sve ovisi najviše o limaru
Žile Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Navodno oni imaju lošu kinesku limariju. Hrupelj ima Kolkkerhome (tak se nekako piše) i ona je solidna. Bude malo zajebancije oko dok se ne upasa ali za te pare i ne moš puno više očekivati Za civic eg branik i hauba 100e
Lovre Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Zovi Pero. mora imat original prednji branik za tog civica... Limariju mozes i zamjensku...
igor-tdi Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 pitaš advanta,anet,velas, vgad,tim redom velas već par godina ne postoji
Scorpione Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 velas već par godina ne postoji Ima sada neka druga firma...isti gazda. ..ne znam kak se zove sada
msporis Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Hrupelj ima lutriju. Neke stvari pašu vrhunski, neke ni najbolji limar ne može upasat. Najbolje da ti limar kupi ili dogovori s njim da ide s tobom kupovat jer moraš pazit kaj ćeš dobit. Meni je limar napravio cirkus na Accentu jer je rubnjake koji nisu pasali baš najbolje išao na silu pripasat. Tak da sam imao nesreću da sam imao kombinaciju lošeg limara i loših rubnjaka iz Hrupelja.
robi Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Hrupelj mi je najskuplji a i pola toga nema tako da otpada... Svi ovi poznatiji ducani su mi slicni s cijenama tak da mi je svejedno vise manje...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now