Gabre Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 ovako, trebao bih ugraditi u jedan narodni auto, električni podizač vozačkog prozora. Auto ih nema, no zbog vozačevih potreba ( trajna ozljeda lijeve ruke) postaje problem otvarati i zatvarati prozor, koji se ionako teško zatvara i otvara, iako ne znam zašto. Sve sam gledao i sve izgleda normalno. e sad, ako mi možete preporučiti gdje ili koga nazvati, pogledati i pitati za tako nešto, bio bih zahvalan :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 za golf 3? ja radim univerzalne podizace, 800kn je cijena za par (s ugradnjom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 preporuka za foga, meni je slagao alarm u skter i jebeno sve sljakalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 da, no trebam samo vozački prozor, 800kn mi je nekako previše za staru autinu... koliko su jaki motorići, jer se prozori stvarno teško zatvaraju, imam osjećaj da će ručkica ili sajla puć, čudi me da već nije..... podmazivao sam, skidao, oduvijek se teško zatvaraju.. jedino kad je kiša onda idu lakše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 trebaš promjeniti gumu na vratima po kojoj kliže staklo. tako je meni barem, nakon 18 godina guma se počne čudno ponašati pa se zblokira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 gdje nabavit tu novu gumu, misliš da ima toga još u prodaji? no neovisno o tome, trebam električni podizač.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 pa u vau wau servisu. za sunnyja dođe cca 300 kn jer nije samo guma, nego i metalna letvica presvučena plastikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 ako na ruku ide tesko, i motor ce se muciti s podizanjem nije nuzno brtva, kod tih auta su veci problem bili mehanizmi podizaca, pogotovo ako se ne ciste i podmazuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 ide na ruku teško, probat cu skinuti onu gumu, no koliko se sjećam da sam i to probao i ide lakše, ali opet teže nego kod drugih auta na kurblu.. a skidao sam i oplatu vrata, i ne znam kako da podmazem, kad je zavučeno iza lima sistem.. onako samo na par mjesta sam stavljao ulja i totmasti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now