Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Niti jedan kupovni OCC neće riješiti problem jer i dalje sa stražnje strane motora ide odušak direktno u usis prije turbine. OK malo ublaži ali je to i dalje kurac. Ja sad imam privremeno rješenje, Mille će mi napraviti pravi OCC sa oduškom u atmosferu, uglavnom u njega ide sve direktno iz kartera i glave, više se ništa ne vraća u usis.

Ovo je jedino kupovno rješenje kaj valja

http://www.performancebyie.com/ie-2-0t-fsi-recirculating-catch-can-kit-solution-for-ie-billet-valve-cover

Edited by Mario_S3
Posted
Niti jedan kupovni OCC neće riješiti problem jer i dalje sa stražnje strane motora ide odušak direktno u usis prije turbine. OK malo ublaži ali je to i dalje kurac. Ja sad imam privremeno rješenje, Mille će mi napraviti pravi OCC sa oduškom u atmosferu, uglavnom u njega ide sve direktno iz kartera i glave, više se ništa ne vraća u usis.

Ovo je jedino kupovno rješenje kaj valja

http://www.performancebyie.com/ie-2-0t-fsi-recirculating-catch-can-kit-solution-for-ie-billet-valve-cover

Po cijeni ovoga seta više se isplati svakih 40 000 km sve očistit nego to kupit.. :D

Posted
Po cijeni ovoga seta više se isplati svakih 40 000 km sve očistit nego to kupit.. :D

Ako izvlačiš svaki atom snage iz motora onda ne - jer ulje u usisu snižava oktansku vrijednost goriva :)

Posted (edited)

Malo tko od nas izvlaci zadnji atom.. :)

Ti si mogap dignut na 2.2 bara audija, pa si ostao na 1.9.. :)

Ctr jeaam.. :D

Edited by Luky
Posted
Malo tko od nas izvlaci zadnji atom.. :)

Ti si mogap dignut na 2.2 bara audija, pa si ostao na 1.9.. :)

Ctr jeaam.. :D

Nemam dovoljno benzina za više ;)

• 5 months later...
Posted

Jel paše PCV ventil sa 2.0 TFSI od S3 na 2.0 TFSI od A4? Vjerojatno je isto sve, DTM mi divlja na leru, a slučajno imam od svog pa bi probao je li to u pitanju.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...