Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Ammut

Full members
 • Content Count

  3,393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About Ammut

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Personal Information

 • Interesi
  Žene,cuga,droga...ne nužno tim redom

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. Vidio sam i to "čudo", ide fino ali mi se čini kao da se vozač još uvježbava. Da ima potencijala i rezerve za još bolji rezultat. BTW u Kiskun-u se fino zagužvalo u klasi 7 💪
 2. Hvala 👍 To znam,Leci se konačno sastavio sa autom. Nije mi samo bilo jasno na što si se referirao 😊.
 3. Zar nije Konopek vozio 8.7? Ili ti pišeš TT?
 4. Ammut

  Zimske gume

  Ne,nikada nigdje nisam čitao testove guma,prvi auto koji sam kupio je bio na Continentalkama (ljetnim) i poslije sam probao još neke gume od kojih mi je Yokohama bila najbolja za moj način vožnje i to ne jedne nego 4 različita modela i to svaka bez ikakvih testova i članaka. Sadašnji Conti sam kupio jer su autu prilikom kupnje bile TS850 i polovne su držale još dosta dobro no profil je došao blizu kraja te su gore sada TS860. Meni auto ne treba limarijski biti pic-pic za to me boli kifla ali gume moraju biti tip-top.
 5. Ammut

  Zimske gume

  Svoje mišljenje o Conti/GYUG zasnivam isključivo na prijeđenim kilometrima a ne na temelju "plaćenih" testova. Moj test su moji kilometri a ne preporuka nekog časopisa. I vrijede koliko koštaju u odnosu na S3 koje je dobra guma ali "brzo" gubi svojstva kao što je netko spomenuo. Sa Continentalom imaš istu gumu i svojstva u svim uvjetima(snijeg/mokro/suho). Kakav je Conti prema S3 tako je S3 prema nekim kinezima.
 6. Ovo? http://mhhauto.com/Thread-help-immo-off-renault-megane-coupe-dti-1900cc-1998
 7. Ammut

  Zimske gume

  S3,Eskimo HP,UG8 = Passat 35i FWD 1320 kg TS 850,TS 860 = isto FWD ali sporiji i 1305 kg Oba auta su sa cca 60/40 (58/42) rasporeda mase ako je bitno za raspravu. Vožnja normalna,nikakvo divljanje nije u pitanju tako da to odmah anuliramo
 8. Ammut

  Zimske gume

  Kupio sam nove S3,kupio sam nove UG8,kupio sam nove TS860,kupio nove Eskimo HP,vozio polovne TS850 I svaka kuna koliko je TS skuplji vrijedi. Po mome načinu vožnje ljestvica je ovakva. Conti UG Sava Pogotovo iz razloga što je tu kod nas snijeg na cesti tek dan dva a većinom je mokro i po mokrome S3 pliva dok ove skuplje gume drže bez problema. Meni one vrijede svaku razliku koliko god da je velika ta razlika.
 9. Ammut

  Zimske gume

  +1 Za tako malu razliku u cijeni se ne treba razmišljati :thumbsup:
 10. Napravi leek down test a ako imaš vremena skini karter i pogledaj sito pumpe za ulje te ima li špene. Da je skroz zablokirao ne bi mogao "anlasati ". Stavi auto u ler i probaj ga vrtiti rukom pa vidi koliko ima "otpora"
 11. Ammut

  Zimske gume

  Znači više ne ide nego ide. Tako je i kod mene,rijetke su mi alu 15 koje mi ide na trenutne kočnice. :no2:
 12. Ammut

  Zimske gume

  Znači i ja sam zabrijao malko,mislio sam da zbog BBK ne ide ništa manje od 18". My bad i isprike a Conti je supaČ,uživaj u vožnjama :punk:

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...