Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frend je pokušao kupiti felge od njih, prvo im je trebalo tri dana da odgovore na mail a onda im je bio problem dostaviti felge od Čakovca do dućana u Varaždinu da ih ja pokupim kombijem i problem im je bilo internet plaćanje...sterani su bili u qratz..

Posted

Ja sam uzeo jr3 18"...sve korektno bilo. Samo meni je bilo usput pa sam svratio i platio, felge došle za 10ak dana. Ja sam bio u centru u Varaždinu

Posted

a koliko sam svatio sve je to internet prodaja tj kad naručiš teko ni povlače i zna se dosta dugo čekati pa nikako da stigne.

ja sam par puta bio tamo, ali za te pare čak jeftinije sam nabavio s ebay-a.

Posted
Ja sam uzeo jr3 18"...sve korektno bilo. Samo meni je bilo usput pa sam svratio i platio' date=' felge došle za 10ak dana. Ja sam bio u centru u Varaždinu[/quote']

ma nikakvo online ,ako uspije neko sredit kaj ,sjednem u auto od esem tamo kaparu kad dodu felge dodem po njih i bok ;)

Posted
Možeš i platiti pa kad stignu pošalju ti ih dostavom kući :thumbsup:

nevolim hp :D pogotovo nove felge kad uzmem :lol:

Posted

kupio ja felge tamo. nazovem, velim da dolazim po njih, sve ok. dodem tamo veli prodane su??? uglavnom, 10 min sam mu objasnjavao da sam ja zvao i rekao da dolazim po felge. i onda jos pol sata dok ih je naplatio. smotani ko sajla za slepanje :D

Posted
kupio ja felge tamo. nazovem, velim da dolazim po njih, sve ok. dodem tamo veli prodane su??? uglavnom, 10 min sam mu objasnjavao da sam ja zvao i rekao da dolazim po felge. i onda jos pol sata dok ih je naplatio. smotani ko sajla za slepanje :D

To onaj lik što izgleda kao serial killer? :D:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...