Dario Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 netko kupovo preko njih ? kakva su iskustva ? i ko može rješit popust za felge Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Frend je pokušao kupiti felge od njih, prvo im je trebalo tri dana da odgovore na mail a onda im je bio problem dostaviti felge od Čakovca do dućana u Varaždinu da ih ja pokupim kombijem i problem im je bilo internet plaćanje...sterani su bili u qratz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Koja felga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 bbs CH-R je u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Ja sam uzeo jr3 18"...sve korektno bilo. Samo meni je bilo usput pa sam svratio i platio, felge došle za 10ak dana. Ja sam bio u centru u Varaždinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 a koliko sam svatio sve je to internet prodaja tj kad naručiš teko ni povlače i zna se dosta dugo čekati pa nikako da stigne. ja sam par puta bio tamo, ali za te pare čak jeftinije sam nabavio s ebay-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Ja sam uzeo jr3 18"...sve korektno bilo. Samo meni je bilo usput pa sam svratio i platio' date=' felge došle za 10ak dana. Ja sam bio u centru u Varaždinu[/quote'] ma nikakvo online ,ako uspije neko sredit kaj ,sjednem u auto od esem tamo kaparu kad dodu felge dodem po njih i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Možeš i platiti pa kad stignu pošalju ti ih dostavom kući :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Možeš i platiti pa kad stignu pošalju ti ih dostavom kući :thumbsup: nevolim hp pogotovo nove felge kad uzmem :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 kupio ja felge tamo. nazovem, velim da dolazim po njih, sve ok. dodem tamo veli prodane su??? uglavnom, 10 min sam mu objasnjavao da sam ja zvao i rekao da dolazim po felge. i onda jos pol sata dok ih je naplatio. smotani ko sajla za slepanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 kupio felge preko njih, poslo upit, dobio ponudu, platio, sve u roku, dosle mi doma na adresu besplatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 kupio ja felge tamo. nazovem, velim da dolazim po njih, sve ok. dodem tamo veli prodane su??? uglavnom, 10 min sam mu objasnjavao da sam ja zvao i rekao da dolazim po felge. i onda jos pol sata dok ih je naplatio. smotani ko sajla za slepanje To onaj lik što izgleda kao serial killer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Zrodi ili kak mu je vec nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor-tdi Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 da ne otvaram novi topic jel tko radio sa auto zona iz Čakovca,naručil bi prek njih gevinde za e39 karavana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now