vux Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Dakle prolilo se možda koji dec nafte po tepihu u prtljažniku. Mogu ga izvaditi i oprati, što sam već i napravio u auto praonici, ali čime izvući miris nafte iz tepiha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Nicime, vjeruj ? Luftanje...meni se prolilo malo vise od deci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Navodno mlijeko pomaze ali mislim da ce ti se u ovo doba godine prije usmrditi nego povuci miris I da nisam ja probao ali su me uvjeravali da radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Navodno soda ubije sve te smradove... Time peru i bacve vina i sl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Odnesi ga u bilo koji servis za tepihe, oni imaju kemiju a mogu to i strojno izvuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 ja sam upravo bacio tepih gepeka jer mi se prolilo 2-3 deci po njemu. Nema pomoci nazalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 (edited) A pokusat su jos koji put oprati i sa sodom natopiti, pa cemo vidit, ili otici na otpad uzeti drugi:) Zajeb je sto mi se dupli pod od medijapana ispod tepiha natopio, tako da ga moram baciti i napraviti drugi Edited May 30, 2015 by vux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Ja sam tepih otfurala zizzu, a sperplocu od ispod posipavam vec danima sa sodom pa cemo vidjeti.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Nisam jos cuo da je netko uspio izvuci miris nafte iz bilokakve tkanine/tepiha/drva itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 tarco tekućina ili partes :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Nisam jos cuo da je netko uspio izvuci miris nafte iz bilokakve tkanine/tepiha/drva itd. probaj upaljačem, nakon što izgori više se neće osjetit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Dakle prolilo se možda koji dec nafte po tepihu u prtljažniku.Mogu ga izvaditi i oprati, što sam već i napravio u auto praonici, ali čime izvući miris nafte iz tepiha? Meguiars odor eliminator ali probaj par puta proć Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 za sad sam posuo sodu preko, pa ću viditi sutra kakvo je stanje. Vidio sam u auto praoni nekakav automat za kemijsko. Najprije ću provjeriti na otpadu ako ne bude djelovalo ovo, jer kupovati pustu kemiju će me koštati kao novi tepih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Steta kaj na otpadu nema neka RSica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Kak nitko ne razmišlja fino ga lagano pomočiš i našpricaš ivasolom istrljaš nekom četkom i izrokaš miniwashem kasnije ga objesiš da se ocijedi i osuši i ko nov Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 (edited) Nakon sto noc proveo posut sodom, jutros sam ga opet u auto praoni oprao, a prije toga sam ga naspricao kombinacijom octa i deterdzenta. Ostavio na suncu da se susi. Cini mi se da se manje osjeti, ali miris jos nije potpuno nestao. Nisam imao ivasol pri ruci, ali sam ga prije prvog pranja nasprejao nekim engine cleanerom iz lidla. Jos nisam odustao haha Edited May 31, 2015 by vux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Ajd probaj ivasolom pa javi kakav je kad se osuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now