Maverick Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Imam jedno pitanje ako netko zna… Znači prijatelj mi ima Ford Focusa ST 2.5T 2007 godina (225KS) i po ljeti je problem da mu se prvo počne podizati temperatura ulja, a ako narednih 7-10 minuta nastavi tim tempom (150-160km/h po autocesti) onda mu se lagano počne dizati i temperatura vode. Ako se normalno vozi, po zimi, kratke relacije itd. onda nikakvog problema nema. Probali smo staviti 3 vrste ulja od original Fordovog preko Shella i na kraju Arala 5w50 ali razlike nema. Isto tako antifriz smo mijenjali 2x, skidali karter da vidimo da nešto nije poštopano ali sve je uredno i max čisto. On je čak na nekom stranom forumu našao da ti Focusi znaju imati problem sa pregrijavanjem i da je problem u elektronici na ventilatoru koja ne odradi dobro… i to je novo kupio za 4500kn ali ponovo je potpuno ista situacija. Auto ima 70.000km, prvi je vlasnik, inače se lagano vozi i nije „jurišnik“, kompresija je normalna, auto fino i mirno radi, ne troši ulje niti vodu… Zahvaljujem na svakom savjetu jer ja nemam više ideje što raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Ventilator na brzini od 160 km/h ne bi uopće trebao biti potreban. Do kuda se penje temperatura antifriza? Jeste li mjerili tlak ulja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Zaštopan hladnjak, loš termostat, sustav nije dobro odzračen su još neke stvari koje mi ovako padaju na pamet. I vodena pumpa, možda je koje pero slomljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 (edited) Dali je auto mapiran ? Do kuda dođe temperatura ulja, jer crveno je tek na 125 supnjeva, na auto putu 150-160 kmh nebi trebalo prelaziti 100 stupnjeva nikako. Inace ona kazaljka od temp ulja ne mjeri diketno temp nego preracunava neki klinac preko temp vode, bar tako kazu. ST prije fl-a ima manji hladnjak ulja neko poslije, premda je preporucljivo staviti od RS-a i vanjski ali ako je serijski auto to nebi smio biti nikakav problem. Edited June 18, 2015 by robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Jeste li mjerili tlak ulja? 1-1,4bara se vrti u leru, a u voznji 2-4 bara Zaštopan hladnjak, loš termostat, sustav nije dobro odzračen su još neke stvari koje mi ovako padaju na pamet. I vodena pumpa, možda je koje pero slomljeno. Termostat smo prvo zamijenili, hladnjak drugi nismo stavljali… nekako mi se cini da je ipak premalo kilometara da mu nesto bude iako smo danas bas razmisljali da ga skinemo dolje i probamo oprati… Dali je auto mapiran ?Do kuda dođe temperatura ulja, jer crveno je tek na 125 supnjeva, na auto putu 150-160 kmh nebi trebalo prelaziti 100 stupnjeva nikako. Inace ona kazaljka od temp ulja ne mjeri diketno temp nego preracunava neki klinac preko temp vode, bar tako kazu. ST prije fl-a ima manji hladnjak ulja neko poslije, premda je preporucljivo staviti od RS-a i vanjski ali ako je serijski auto to nebi smio biti nikakav problem. Auto je komplet serijala, nista dirano po njemu nije, ne ganja se i generalno se ne vozi nesto pretjerano. Znaci situacija je da se vozis npr. normalno 60-80km/h i nema nikakvih problema, dignes se na obilaznicu i dođes do 150-160km/h i nakon 2-3 km takve voznje samo se krene dizati temperatura ulja i ovisno dali imas klimu upaljenu ili ne te koliko je vani vruce temperatura ode na 120-130C, a temperatura motora ostaje kakva je i bila, znaci promjene nema. Ako se tako vozis narednih 5-10 minuta onda pocne prema gore ici i temperatura vode. Nije da ode u crveno tj. ne znam dali bi otisao skroz u crveno jer svaki puta cim je kazaljka krenula prema gore odmah smo usporavali i onda se na recimo 100km/h voda stabilizira. Idemo prvo hladnjake oprati pa vidimo dali ima razlike… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 nekako mi zvoni u glavi slican slucaj gdje je uzrok bio zastopani katalizator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 kolega je imao isti problem s mazdom 2.3 katalizator je bio problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Ako je katalizator imam ja viska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now