Jump to content

Recommended Posts

Posted

Autić mi ima 60000 km, došle prednje pločice kraju i u Zubaku traže za oriđinale s radom cca 800 kn, ja ne dam...ići ću kod SMA, sam mi treba neko reć koje da uzmem, tj. koja kombinacija je provjerena i dobra?

P.S. diskovi su serijski, proizvođača ne znam.

Posted
ferodo uzmi ;) neces pogrijesit

Ja imam Ferodo na Cliju kao original i iskreno, baš nisam zadovoljan - škripe.

ALI, odrađuju svoj posao.

Moja preporuka - ovim redoslijedom:

1. Textar

2. Lucas/TRW

3. Ferodo

4. ATE

5. Mintex

Javi se ako te interesira. Nazovi dečke u firmu, a ako ti cijena odgovara, pošalji mi PM ili SMS (091/8887-448) pa ti sredim 15% popusta.

Posted
Stavio sam ferodo, i škripio je prvih 100 km, nakon toga nije...A platio sam ih oko 300 kn...

Imao ih 11000km škripe cijelo vrijeme, zamijenjene u servisu pod garancijom prije 4 dana, počele opet škripati, a da ne postoje pravila, tu se slažem, ali do sada sam na svim svojim autima vozio Textar/Lucas i nisu mi nikada škripale.

Kažem, pločice škripe, ali obavljaju svoju funkciju...ja sam zadovoljan u tom pogledu, jedino zna biti jako iritantna situacija kada se zaustavljam, a kočnice škripe kao da vozim TAM. :rofl:

Posted (edited)

@Raptor6767

da ne zaboravim reći..

jesi li uopće stavio grafitnu mast ( na klipove i čeljusti ) gdje su pločice ili ti ga tvoj mehaničar zaboravio staviti ???

puno ljudi pričaju kako im Ferodo, Brembo , Ate, Lucas škripe a na nekima ne škripe... kad ne stavljaju grafitnu mast onda poseru kako ne valjaju ni ovaj proizvod... imho ovo nema smisla

@Joki

samo pazi na koje čeljusti kupuješ.. navodno imaš Ate i Lucas / TWR. najlakše da skineš kotač i pročitaj ime čeljusti pa vjerojatno će ti prodavač pročitati u katalogu i dati ispravan ( barem nečeš dva put ići ) ili daš gospodinu SMA da on provjeri i sastavi...

Edited by Dottore
Posted

Jedan kveščn.

Kako doć do sma jer ja moam mjenjat sve kočnice na autu a koristim ferodo pa ono malo bi mi dobro došo popust :)

Posted

ideš po horvačanskoj prema prečkom i prođeš križanje di je crkva na jarunu i na sljedečem semaforu pored automat cluba skreneš desno...i opet prva desno i nakon nekih 100-150metara s desne strane ti je na uglu zgrade...

Posted
@Raptor6767

da ne zaboravim reći..

jesi li uopće stavio grafitnu mast ( na klipove i čeljusti ) gdje su pločice ili ti ga tvoj mehaničar zaboravio staviti ???

puno ljudi pričaju kako im Ferodo, Brembo , Ate, Lucas škripe a na nekima ne škripe... kad ne stavljaju grafitnu mast onda poseru kako ne valjaju ni ovaj proizvod... imho ovo nema smisla

@Joki

samo pazi na koje čeljusti kupuješ.. navodno imaš Ate i Lucas / TWR. najlakše da skineš kotač i pročitaj ime čeljusti pa vjerojatno će ti prodavač pročitati u katalogu i dati ispravan ( barem nečeš dva put ići ) ili daš gospodinu SMA da on provjeri i sastavi...

Na sve svoje aute stavljam - Textar Ceratec, za Clija, konkretno ne znam pošto ga sam ne servisiram već gospoda u AC Vasilj u Samoboru koje smatram jako stručnim na tom području i do sada nisam imao nikakvih problema sa rezultatima njihova rada. :thumbsup:

Posted

TRW ATE drugi su mozda isto dobri al eto u servisu se pretežno stavljaju ove dvije marke (orginalni djelovi)

Nikakava mast tu neide.... mozda jedino u one klizače na nosaču čeljusti... To bi bilo pametno.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...