Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ekipica trebam malu pomoc :)

Zviznuo mi je zamasnjak na Musi (1.9JTD 74kw), tj pocelo je nesto rostat kad je kuplung do pola stisnut. Reko druk lager.. Nista skidaj getribu i kad ono druk lager je za zamjenu ali zamasnjak je zacvikan, tj uopce nema lufta i zvono je puno spene iznutra. Nasli smo i jos jedan mali limic na kojem se vidi da je otrgnut od nekud.

E sad, auto ima prvi kuplung set gore i korpa je samostelajuca. Naravno, zamasnjak za tu verziju je skuplji, nesto preko 4000kn..

Dali je moguce staviti zamasnjak od obicne korpe?

Posted (edited)

Nismo se skuzili :)

Korpa je samostelajuca, i zanima me se moze staviti zamasnjak od korpe koja nije samostelajuca. Drugaciji su kataloski brojevi, ali nitko ga nema na stanju da pogledam u zivo.

Edit: Goran uletio prije mene sa postom :)

Budem bas svratio na fiatiste da vidim. Izgledom nisu isti, vidi se ralika. Ali reko mozda pase :thumbsup:

Edited by Jopa
Posted

Hvala ti kolega na ponudi i velikodusnom popustu. :thumbsup: Koja je zadnja cijena, jel ide za 2800?

2 Zagorec> fala lepi! Prelistao, i ko za kurac samo Idea i Musa imaju Getrag getribe i drugaciji zamasnjak. Nasao za 2400kn novi na R1, ali se ceka dva tjedna :)

Posted
Hvala ti kolega na ponudi i velikodusnom popustu. Koja je zadnja cijena, jel ide za 2800?

2 Zagorec> fala lepi! Prelistao, i ko za kurac samo Idea i Musa imaju Getrag getribe i drugaciji zamasnjak. Nasao za 2400kn novi na R1, ali se ceka dva tjedna :)

Posalji kataloski na pm

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...