tommy Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Jel zna netko pouzdanog mehanicara u Puli? Mislio sam zvat Peru, ali koliko se sjecam on je u Funtani, a to mi je malo daleko s obzirom na problem koji imam.. Pokusao sam jedno 10x zvat Buric, ovlasteni za VW u Puli, ali nitko se ne javlja. Problem je da mi auto u voznji pocne sam kocit?! A vjerujem da ima direktno veze s tim sto sam prije puta dao mijenjat krajnike i kocione plocice. Dok se to dogada, esp lampica treperi i cuje se "nesto"..prvi put sam bio siguran da je guma ispustila i da se vozim na felgi, a sve u redu..drugi put neki drugi zvuk.. Uglavnom, ne bih rekao da mi oduzima snagu nego da ga nesto bas fizicki koci. Uopce nemam ideju sta bi moglo bit jer nema pravila kad se dogada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Probaj odvoziti 1 km i pogledaj da li se griju kotači. Moguće je da ti klizaču čeljusti ne odrađuju posao kako bi trebali ili se nešto zaglavilo pa ti drži pločice na disku. Ako blokiraju onda bi se trebali kotači jako ugrijati i disk bi trebao pokazivati tragove istog tog pregrijavanja (crvena užarena boja dok su vrući i plavkasta kada se ohlade) Ovako... Edited August 6, 2015 by Ammut Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Hvala Ammut, svakako cu pogledat. Za sad sam dobio broj od mehanicara pa cu popodne i s njim vidjet sta se da napravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Ima jedan mehaničar sa BMW foruma u Puli.. Igor se zove.. Sad dal ti moze pomoc i dal ima vremena ne znam al eto bolje ista nego nista.. 098/9562211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Meni vise zvuci kao neki problem sa senzorima esp cim ga aktivira, provjeriti kut volana sa dijagnostikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Preporuka za igora. Radio je prije u vw-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad667 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Ima jedan preko puta bauhausa , Nenad. Radio je u Fordu sad je samostalan. Puno pozitivnog dozivio i cuo o njemu. http://www.epula.info/tvrtka/pula/auto-servis-damarija-auto-dijelovi-ford--vulkanizer--gume--amortizeri--akumulator--klima--euro-kuke---vucna-sluzba/12491_1053_1053,1 Edited August 6, 2015 by nenad667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Cek u avataru je nova ibiza....kaj nemas mobilno jamstvo...garanciju jos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Zovi igora u PU, meho samo takav,za njemce pogotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Vec sam se dogovorio s mehanicarem od Tequile, pa cu prvo do njega, al hvala svima na preporuci Nije Ibiza u pitanju, Passat karavan. Necu reci da nije, al ne bih rekao da je esp jer mi se ne cini da mi auto oduzima snagu, nego bas kao da je nesto zapelo. Provezem se 10 metara s tim kocenjem i rostanjem i kao da otpusti, pa se vozi kao da se nista nije dogodilo...dok ne stanem negdje na pol sata i opet prvih 2-3km show s tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 a jel kocis il ne? il vozis bez kocenja pa sam usporava Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Bez kocenja. Sa 0 sve ok, dodem do 30-40km/h i sam zakoci otprilike kao sa pola stisnutom pedalom. Nista strasno al je problem ak mi to napravi sa 100+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Iscupaj osigurac od esp-a pa vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted August 9, 2015 Author Share Posted August 9, 2015 Rijeseno je ovo, ispada da je stvarno abs/esp senzor..vjerojatno zbog udaranja cekicem upada prljavstina na njega a to mu je dovoljno da ga izbaci iz takta, pa valjda na trenutke ne cita da se kotac okrece. Malo ga ispuhali kompresorom i to je to. Nema vise kocenja. Jos jednom hvala svima :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Yebeno. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 sigurnosni sistem koji te zbog gluposti moze ubit. jebeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now