doggy Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Googlam, ima more firmi, jel netko na forumu ima nekog za preporuciti? Trebam 4 opruge za gevinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 ima covjek u dubravi meni je radio jos davno ak nadem broj na mobu saljem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 (edited) http://www.opruge-jatic.hr/ srodni upiti, nek neki admin joina teme: http://www.myhraweb.com/showthread.php?572-popis-opruge-majstor http://www.myhraweb.com/showthread.php?18013-T-firmu-za-izradu-opruga http://www.myhraweb.com/showthread.php?35022-izrada-opruga-po-mjeri Edited August 19, 2015 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pero. Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Miki 091/2546-172 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 RIO opruge, Medarska - Zagreb rade već godinama za hrpu poznate ekipe i na cestovnim i race autima. ja uzimao nedavno isto za gewinde za fiću. 2 opruge po mojim mjerama = 350 kn nećeš pogriješit ako odeš tamo, pogotovo ako naletiš na mladog gazdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 sorry kaj dizem temu iz prasine ... ali da ne otvaram novu koga preporucujte za izradu opruga ... ovog Jatića ili ove RIO opruge? Zvao sam i jednog i drugog i cine se ok preko telefona, ali nemam pojima kak radi koji od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrcy Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Rio je meni i prijatelju radia, sve pohvale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Ako radiš opruge, probaj ugurat u izradu uz svoje i zadnje opruge za atos hjundai 1998 g pa možda bude ukupno veći popust .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 RIO mi je malo spor ... rekao mi je da mu treba otprilike tjedan dana da napravi opruge. Neznam dal ce mi mehanicar toliko izdrzat s autom u dvoristu Jatić je rekao da je gotov sljedeći dan. Cjenovno su tu negdje ... oko 700 - 800 kn za par. Ak netko ima iskustva sa Jatićem neka javi! 2 Bela: Nema frke, mozemo probat dogovoriti neku kooperaciju. Neznam dal ce biti popusta, ali mozemo probat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 OK, ako si za, javi se na viber 98 460 180 pošaljem ti br šasije pa pitaš tamo Jatića ako ih može ugurat uz tvoje pa na sve skupa neki popust....ja zapravo trebam samo zadnju desnu (na tehničkom mi je reko da je puknuta), no sumnjam da će htjet radit samo jednu, za dvije bih išao do 300 kn...na njuški ko za vraga ih nema, a na Hrelić nemam u vidu ić u neko dogledno vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Rio radi i samo jednu, samo naravno sigurno nece biti jednaka svojstva ko na drugoj strani, al ko da je bitno na takvom autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Ma nebitno, bitno je samo da nije puknuta jer pojma nisam imao dok nisam došao na tehnički, nit vidi auto ni ništa, otraga se nitko ne vozio ionako kad su sjedala prevrnuta većinom vremena jer se uvijek nešto vozi od ''tereta''. Meni treba samo jedna, samo je pitanje dal se da kome radit jedna, možda kod Ria jedna košta ko dvije kod Jatića...pojma nemam, budem vidio ako Kris dogovori gdje pa i ja uguram narudzbu za 1 ili 2 opruge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Javim se kad uspijem skinut ovaj stari feder jer za moju kantu se mora raditi po uzorku, nema toga u nekom katalogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Ak ima tko kantu to jedino imam ja ....atos 1998god...dva original federa me kođštaju više nego auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now