ante_st Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Imam problem jedan, Auto je suzuki swift 1.3 2010 god Gume su stare oko godinu dana Napumpane na zadane bare Gume su vederstein Na autoputu dok vozim 120kmh sve je ok A cim predjem 120 kmh auto mi očajno trese i moram s dvije ruke skoro držati volan. Takodjer kad pretječem na autoputu pri 140kmh uz trešnju, kad se vračam u desnu traku (cim volan malo u desno dam) stvara se dodatna buka, kao da kolo udara u nešto, Pregledao sam sve i ništa ne vidim na oko. A pri manjim brzinama toga ničega nema, niti kad moram u desno niti trešnja. Što bi moglo biti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 (edited) Provjeri dal su sarafi dobro zategnuti, mogu biti diskovi i tak. Meni su na Laguni bili isti simptomi i kad sam skinuo ratkape, sarafe sam mogao rukom vrtit. Skoro sam zadavio vulkanizera. Edited August 24, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Probaj zategnuti i centralnu maticu homo zgloba..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Imam problem jedan, Auto je suzuki swift 1.3 2010 god Gume su stare oko godinu dana Napumpane na zadane bare Gume su vederstein Na autoputu dok vozim 120kmh sve je ok A cim predjem 120 kmh auto mi očajno trese i moram s dvije ruke skoro držati volan. Takodjer kad pretječem na autoputu pri 140kmh uz trešnju, kad se vračam u desnu traku (cim volan malo u desno dam) stvara se dodatna buka, kao da kolo udara u nešto, Pregledao sam sve i ništa ne vidim na oko. A pri manjim brzinama toga ničega nema, niti kad moram u desno niti trešnja. Što bi moglo biti? po ovome ili lezaj kotaca ili je nesto s ovjesom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 balans guma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 smotana felga, ja sam popizdio dok sam otkrio sto je. naravno ako si otklonio sve drugo kao lose balansirane gume, ili homokinetkicke zglobove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Poluosovina, homokinetički ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Na Volvu imam problem kaj sam promjenio diskove i krajnike i dalje trese na kočenjima govno C70 Cabrio 2000.g. je ...ima netko kakvu ideju i u koji servis otići za Volvo sada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 ak nije do diskova, provjeri da nisu glavcine spigane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Na Volvu imam problem kaj sam promjenio diskove i krajnike i dalje trese na kočenjima govno C70 Cabrio 2000.g. je ...ima netko kakvu ideju i u koji servis otići za Volvo sada ? nisi ocistio plohe na koje nalježu diskovi na glavčinama i nisi očistio plohe na felgama koje nalježu na diskove. pusa bokić Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 nisi ocistio plohe na koje nalježu diskovi na glavčinama i nisi očistio plohe na felgama koje nalježu na diskove. pusa bokić Been there done that....whats next... Dobim ga u ponedjeljak pa ću ga ići pregledati opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Ako si to dobro počistio postoji i šansa da si kupio popigane diskove, da si ih popigao na razradi(valjda 5% servisa to napravi kak treba) ili kao sto je kolega gore napisao da su glavčine spigane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now