Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam problem jedan,

Auto je suzuki swift 1.3 2010 god

Gume su stare oko godinu dana

Napumpane na zadane bare

Gume su vederstein

Na autoputu dok vozim 120kmh sve je ok

A cim predjem 120 kmh auto mi očajno trese i moram s dvije ruke skoro držati volan.

Takodjer kad pretječem na autoputu pri 140kmh uz trešnju, kad se vračam u desnu traku (cim volan malo u desno dam) stvara se dodatna buka, kao da kolo udara u nešto,

Pregledao sam sve i ništa ne vidim na oko.

A pri manjim brzinama toga ničega nema, niti kad moram u desno niti trešnja.

Što bi moglo biti?

Posted (edited)

Provjeri dal su sarafi dobro zategnuti, mogu biti diskovi i tak.

Meni su na Laguni bili isti simptomi i kad sam skinuo ratkape, sarafe sam mogao rukom vrtit. Skoro sam zadavio vulkanizera.

Edited by _DEX_
Posted
Imam problem jedan,

Auto je suzuki swift 1.3 2010 god

Gume su stare oko godinu dana

Napumpane na zadane bare

Gume su vederstein

Na autoputu dok vozim 120kmh sve je ok

A cim predjem 120 kmh auto mi očajno trese i moram s dvije ruke skoro držati volan.

Takodjer kad pretječem na autoputu pri 140kmh uz trešnju, kad se vračam u desnu traku (cim volan malo u desno dam) stvara se dodatna buka, kao da kolo udara u nešto,

Pregledao sam sve i ništa ne vidim na oko.

A pri manjim brzinama toga ničega nema, niti kad moram u desno niti trešnja.

Što bi moglo biti?

po ovome ili lezaj kotaca ili je nesto s ovjesom

Posted

smotana felga, ja sam popizdio dok sam otkrio sto je.

naravno ako si otklonio sve drugo kao lose balansirane gume, ili homokinetkicke zglobove

Posted

Na Volvu imam problem kaj sam promjenio diskove i krajnike i dalje trese na kočenjima govno C70 Cabrio 2000.g. je ...ima netko kakvu ideju i u koji servis otići za Volvo sada ?

Posted
Na Volvu imam problem kaj sam promjenio diskove i krajnike i dalje trese na kočenjima govno C70 Cabrio 2000.g. je ...ima netko kakvu ideju i u koji servis otići za Volvo sada ?

nisi ocistio plohe na koje nalježu diskovi na glavčinama i nisi očistio plohe na felgama koje nalježu na diskove. pusa bokić

Posted
nisi ocistio plohe na koje nalježu diskovi na glavčinama i nisi očistio plohe na felgama koje nalježu na diskove. pusa bokić

Been there done that....whats next... :D

Dobim ga u ponedjeljak pa ću ga ići pregledati opet

Posted

Ako si to dobro počistio postoji i šansa da si kupio popigane diskove, da si ih popigao na razradi(valjda 5% servisa to napravi kak treba) ili kao sto je kolega gore napisao da su glavčine spigane

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...