Unknown Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 jel se da slozit ovo tj variti neznam koji materijal ali OEM dio je sa astra h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) naravno da može, bilokoji limar koji ima pištolj za varenje plastike če ti to brzo napravit. ABS plastika 90% popravljaju se rupe od par centimetri, tak da ovo nije nikakav problem povezat. npr: http://www.njuskalo.hr/karoserija-limarija/vrsimo-uslugu-varenja-plasticnih-branika-farova-oglas-4788214 Edited September 16, 2015 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Jel zna netko dobrog plasticara koji moze npr odrezati jedan komad branika, pa ga zavariti za drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Varoplast http://www.varoplast.hr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 24, 2015 Author Share Posted September 24, 2015 Pur-nekaj je materijal. Nemovu odgonetnud druga dva slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 (edited) Jel zna netko dobrog plasticara koji moze npr odrezati jedan komad branika, pa ga zavariti za drugi? meni je frend složio prednji branik da je jedan dio od 106 a jedan od 206. solidno je ispalo i nije neka napumpana cijena bila. znam samo da to ne voli radit jer ima puno posla ali ako te zanima mogu ga pitat, samo mi daj podatke koji dio od kojeg auta.. ovo je jedina slika kaj imam kak je meni složio s tim da meni to nije radio zbog izgleda Edited September 25, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Josipe svi jako dobro znamo da si styler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Pur-nekaj je materijal. Nemovu odgonetnud druga dva slova Takav je mateijal i meni prednji oem branik i nemoze se varit... Meni ga je poveza i lijepija, ispalo super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 25, 2015 Author Share Posted September 25, 2015 hm al da se rijesit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 (edited) ja ne kužim, prije tjedan dana sam ti dao odgovor. Sve takvo se može rješit (o materijalu ovisi samo metoda) Edited September 25, 2015 by Misek_Chipsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Na Varaždinbregu jedan lik vari plastiku, idi do njega i on ce ti idmah sve reci, ako te zanima dat cu ti upute kako da dodjes do njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 26, 2015 Author Share Posted September 26, 2015 ja ne kužim, prije tjedan dana sam ti dao odgovor. Sve takvo se može rješit (o materijalu ovisi samo metoda) naveo si aza abs plastiku a ovo nije ABS plastika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now