Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naime blizi mi se servis nakon 15000kn na plinu i u auto timu su mi spomenuli taj aditiv koji se kao doljeva na servisu plina.

O cemu se opce radi i ima tko s tim iskustva?

Posted

To se upuca drito na ventil i navodno se zaljepi na stijenke rezervoara. Tok jedne godine lagano otpušta i na taj način podmazuje dosjed ventila.

Posted

Ja stavljam svakih 5000km i ide u plinski spremnik...tako su mi preporucili u AutoTimu i ja tako radim, tj odem do njih i oni stave...neznam da li je prodavanje magle ali kao štiti ventile...

Posted
Ja stavljam svakih 5000km i ide u plinski spremnik...tako su mi preporucili u AutoTimu i ja tako radim, tj odem do njih i oni stave...neznam da li je prodavanje magle ali kao štiti ventile...

imas hidropodizace ili?

Posted
To je neki pandan Flash Lube-u?

Ne znam. Valjda. Bolje kao :)

Razlika je što za razliku od Flash Lube-a ovo bolje funkcionira kada je najpotrebnije, a to je pri vecim obrtajima. Prenosim kako su meni rekli...

Posted

ako ide u spremnik ne bi smio potrošit onda sav plin nikad do kraja

Tehnički gledano večina toga su čiste gluposti,mikrozavarivanje ce i dalje prisutno bit ali sa kvalitetnom mapom i redovtim podešavanjem ventila nema nikavih problema.

Mene bi to kroz godinu koštalo više od skidanja i uređivanja glave,ne vidim računicu za nikog osim auto tim.

Posted

Vucko općenito nije loše razmišljat o tome da imaš pouzdan auto a ne da te svake godine "iznenadi" skidanje glave

a sad dal ovo ima kakvog smisla ili ne -> mislim da ne

Posted

Znaš li što se načešće dogodi s ovakvim "sistemima zaštite" ?

Postanu kontraproduktivni i daju ljudima lažnu sigurnost i onda kad izgori ventil uvijek je zbog nečeg drugog ;)

Par slučajeva sa flash lubom,tune up om i sličnim bilo i svaki put ista priča.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...