jucca Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Ekipa postoji li lijek protiv škripe gewindi, tj valjda oprugama na njima. Zvucim ko stari Mercedes kad idem priko rupa. BTW, radi se o KW V3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Ma jesi siguran da su gewinde, a ne selen blokovi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 (edited) Nisam siguran. ali ovo su mi trece gewinde u zivotu i svake su skripale pa sam pretpostavio da je do njih Na ovome trenutnom su Powerflex. Edited October 15, 2015 by jucca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 powerflex škripi kad je vani hladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 frendu smo silikonsko ulje naspricali pored selena koji smo malo odvijačem odvinuli i prestalo,al zajebancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 i kad je mokro ima bit. ima ona neka mast se moze stavit koliko se sjecam. Znam da smo sa Lelom stavljali na Mazdu zadnji most kad smo radili Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 frendu smo silikonsko ulje naspricali pored selena koji smo malo odvijačem odvinuli i prestalo,al zajebancija. e da, to. probat cu se poigrat, jer ovako mi kida zivce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 i kad je mokro ima bit. ima ona neka mast se moze stavit koliko se sjecam. Znam da smo sa Lelom stavljali na Mazdu zadnji most kad smo radili malo podmazite sa masti ili silikon sprejem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Dodje mast obično sa seleneima ali se ispere kroz neko vrijeme i opet škripi gamad,pušiona je što moraju seleni obično van pa namazata pa nazad a to je patnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Meni je najbolje radio onaj sprej za lance za podmazivanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted October 15, 2015 Author Share Posted October 15, 2015 malo podmazite sa masti ili silikon sprejem probat cemo. Ionako mi je Lela obeca rjesit curenje vode u Leonu. Posli svake kise smrdi unutra ko da su Vasići pocrkali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 probat cemo. Ionako mi je Lela obeca rjesit curenje vode u Leonu. Posli svake kise smrdi unutra ko da su Vasići pocrkali joj :lol: uzmi mobitel i zovi ga dok ne kaze da dodes u garazu inace nista ,on je sad u filmu kupnje bmw-a i nis drugo ga nezanima ,brainwashan je :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Bakrena mast. Teže se ispire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now