Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ekipa postoji li lijek protiv škripe gewindi, tj valjda oprugama na njima.

Zvucim ko stari Mercedes kad idem priko rupa. BTW, radi se o KW V3

Posted (edited)

Nisam siguran. ali ovo su mi trece gewinde u zivotu i svake su skripale pa sam pretpostavio da je do njih

Na ovome trenutnom su Powerflex.

Edited by jucca
Posted

i kad je mokro ima bit. ima ona neka mast se moze stavit koliko se sjecam. Znam da smo sa Lelom stavljali na Mazdu zadnji most kad smo radili

Posted
  Vucko said:
frendu smo silikonsko ulje naspricali pored selena koji smo malo odvijačem odvinuli i prestalo,al zajebancija.

e da, to. probat cu se poigrat, jer ovako mi kida zivce

Posted
  jucca said:
i kad je mokro ima bit. ima ona neka mast se moze stavit koliko se sjecam. Znam da smo sa Lelom stavljali na Mazdu zadnji most kad smo radili

malo podmazite sa masti ili silikon sprejem

Posted

Dodje mast obično sa seleneima ali se ispere kroz neko vrijeme i opet škripi gamad,pušiona je što moraju seleni obično van pa namazata pa nazad a to je patnja.

Posted
  Dario said:
malo podmazite sa masti ili silikon sprejem

probat cemo. Ionako mi je Lela obeca rjesit curenje vode u Leonu. Posli svake kise smrdi unutra ko da su Vasići pocrkali

Posted
  jucca said:
probat cemo. Ionako mi je Lela obeca rjesit curenje vode u Leonu. Posli svake kise smrdi unutra ko da su Vasići pocrkali

joj :lol: uzmi mobitel i zovi ga dok ne kaze da dodes u garazu inace nista ,on je sad u filmu kupnje bmw-a i nis drugo ga nezanima ,brainwashan je :haha:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...