1e0n Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Hey ho. Može preporuka kvačila za G VI GTI. Gore je Revo S1 i odmah nakon chipanja mi je počelo kvačilo klizati. Sada nakon 10mj mi neće u brzinu kada je auto upaljen. Dakle, treba mi cijeli set osim zamašnjaka. Gledao sam http://www.sachsperformance.com/Sachs-Performance-Clutch-Powerclutch/Audi/Audi-A3-8PA-Sportback-09-04-/2-0-TFSI-147-kW-;-CAWB-CCZA-;-09/2004/SRE-Performance-Clutch-Kit::67.html Ima li nešto slične kvalitete ali cijenovno prihvatljivlje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 odlican set,ja sam ga imao drzo je super i papucica je nezamjetno tvrda Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 18, 2015 Author Share Posted October 18, 2015 Hvala na info. Puno znače takvi postevi Imam ponude za "kemije" ali draga neda...hoće jedan auto da bude stock :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 i obavezno ako si u mogucnosti ,novi zamasnjak stavi i onda si miran trajno ali cudi me da na st1 je org proklizio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Imam loba set kvacila sa jednomasenim zamasnjakom...drzi 550nm...sve preslo 15tkm..650€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 (edited) Ma taj loba set je u kurcu.. cuo od vise ljudi.. nece da se salta dobro.. u nekim okretajima ga ne mozes uglavit nikako.. ja sam sebi mislio stavit, ali kad sam to sve cuo odustao sam. Helix je puno bolji.. Na stg1 original kvacilo MORA drzat.. znaci kupi si novo original i drzat ce.. Edited October 19, 2015 by Luky Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 Uzeo bih novo svakako tako da mi Loba ne igra. Hvala na ponudi. Citao sam da u 80% slucajeva pocne klizati st1. Frajer me uvjeravao da je par puta mjerio aute s mojim chipom i da ima 280ks/420nm. Iako auto leti to je meni puno previse za dobiti samo s elektronikom... Neki info o Helixu? Cijena, gdje nabaviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Za Helix Hica kontaktiraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 Neki mi preporucuju set od G VI R? Totalni tudum sam za VW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 ako je zamasnjak dobar , lamelu prenitat u sinteru u "karbon" kako oni to zovu i valjda ce drzati. cipani tdi 130 na 170+ drzi to prenitano dok je serijska lamela proklizala odmah Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Uzmi Helix od Hica i miran si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now