Axell Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 U zadnjih 6 mjeseci povremeno suprugin 320i promijeni nacin rada motora. Postane jako glasan i osim sto zvuci kao dizel cuje se i neko metalno tandaranje. Izgleda da zvuk dolazi sa mjesta gdje je HPFP. Vozio sam ga dvaput na servis i svaki put kazu sve je u redu. Ono sto je interesantno je da kad promijeni zvuk desi se i na hladnom startu i u toku voznje. Osim toga znam da razlikujem normalnu GDI buku od ovok metalnog zvuka. Evo i video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Vanos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 zvuk je od kamere do kamere ali meni se slicno desavalo i culo jer je neki diftungic ulja pustao po remenu pa je recimo pri paljenju i to ne svaki put rostalo kao da se motor raspada(330i) i tako jedno 20min dok se valjda ne osusi, sramota me se bilo po gradu vozit:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 (edited) Najvise se cuje sa suvozacke strane - kao da je High pressure fuel pump. Nema check engine lighta i nema promjena u voznim osobinama. Najvise sto me zbunjuje je sto nema pravila kad ce poceti da lupa. Nekad na hladnom startu, nekad usred dana i nekad u toku same voznje promjeni zvuk. Nema nikakvih gresaka kad se skenira...:huh: i da, 2014 sa 34km Edited October 21, 2015 by Axell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now