Fox Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 starome u A6 krepao cd... radio radi ali nesto zapinje, nece da izbaci cd-ove... nosio u Audi u Splitu, pojma nemaju pa ga poslali nekom privatniku koji radi za njih, ni on nezna. mozda prije da mu se neda... ima netko da se bavi popravcima odnosno da ga otvori, pregleda, izvadi cd-ove, vidi jeli sta puklo, podmaze, sklopi, testira, naplati... ili preporuci nekoga moze na PM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Mislim da ti Tihi moze pogledat to, ak ima vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 (edited) Ja ti za 500 kn prodam svoj Symphony iz svog A6. Nista izlizano, sve radi, knjiga, code, sve. Edited November 9, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 moze netko pitati na Audi forumu ako ima vremena? Ja ti za 500 kn prodam svoj Symphony iz svog A6. Nista izlizano, sve radi, knjiga, code, sve. prvo vidim za popravak. a ako bude corak ili preskupo, javim starome. vjerojatno se samo cd zaglavio ili slicno jer on gotovo da ni ne slusa radio a cd jos manje. nebi me cudilo da je pun necega, prasine, whatever . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Prijatelj iz Varaždina ima RTV servis i on bi ti mogao pogledat radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Ajde da ne otvaram novu temu, bmw e90 bussines radio, zaglavio se cd (ili vise njih)... Tko mi moze to pogledat? Pozeljno ZG.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Ajde da ne otvaram novu temu, bmw e90 bussines radio, zaglavio se cd (ili vise njih)... Tko mi moze to pogledat? Pozeljno ZG.... Mislim da ti http://selp.hr/ može pomoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Ima onaj Auto elektrik u Novoj cesti na Tresnjevci. Lik je dobar oko cijele auto elektronike. Na dosta auta mi je lik rijesavao codove i razne displaye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Mislim da ti http://selp.hr/ može pomoći. Ima onaj Auto elektrik u Novoj cesti na Tresnjevci. Lik je dobar oko cijele auto elektronike. Na dosta auta mi je lik rijesavao codove i razne displaye. Hvala, budem ih kontaktirao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now