Mexx Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 znaci imam e 60 ... nekuzim se u bmwove retrofitove pa trazim pomoc... ili retrofit ili kupovina nekog uredjaja da me zadovolji znaci. taj auto cita mp3 ali uredaj je sjeban. preskace...cistili smo laser ,opet nista. non stop preskace i nece da cita e sada imam ja i cd changer ali stvarno mi se neda przit audio cde koje su mi opcije?zelim usb ili sd card da sve sljaka ,da rade tiopke volana,da cita nazive .... popis opreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Opcija ti je uzeti komplet cic navi ....frend je bio stavio cic navi i komplet nove komadne od klime iz lci-a. Preporod i izgled i sve ostalo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 i kosta 1000€.....to mi je preskupo .....zadovoljan sam svime osim sta zelim jos samo usb ili sd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 A sad vec je najbolje kupit NBT, pa citas s usb-a divx i sve ostalo. Hdd 40gb itd. Retrofit adapter 400€ unit oko 700 na ebayu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 Znaci 1100eura...znaci nebi cic nego nesto jeftinije Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 ako ko zna jeftinu varijantu za usb za e92 slobodno nek napiše :thumbsup: ove kombinacije sa cicom itd ne jebem, za soma eura idem u new york na kavu rađe, pokenjam se na retrofit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 http://gromaudio.com/store/most_adapters/grom-mst4_android_for_bmw_e90_e91_e92_e93_e60_e61_e62_opto_fiber,_bluetooth_optional.html Ja imam u e39 i to ti fercera bez greške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Znam da je ultra čobanski, ali ako se malo potrudiš oko izvedbe, mogli bi i izgledati "stealth" http://m.ebay.com/itm/3-5mm-Jack-Aux-In-Music-Cable-For-BMW-E60-E61-E63-E64-Conect-MP3-iPhone-iPod-/161867179677?nav=SEARCH Uglavnom, radio bi ti trebao imati izlaz za cd changer na čije mjesto uštekaš taj kurac, a s druge strane mobitel. Ja sam to naručio za megane Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 ne kuzim, od svih barem meni poznatih marki bmw ima te retrofite tak jebeno napravljene da je to milina. Oces kvaliteta, oces kolicinu i tipove opcija, oces znaci jebeno sve ima. Usb u ladici, u naslonu, hard, spotovi interneti, sve sve. I na to ti kazes e 1000e necu kaj si lud. Pa kupio si si bmw-a a ne golfa gdje rns-om za 500e rijesis problem. I sad bi sta na zadnji izlaz za changer spajo kineske citace kartica i usb-ova koji bi ti visio u ladici. Ne vjerujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 da je kupio golfa, možda bi mu radio i radio 1000 € za mp3? daj se zbroji...ne vjerujem :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 da je kupio golfa, možda bi mu radio i radio 1000 € za mp3? daj se zbroji...ne vjerujem :lol: Ne za MP3 nego cijelokupni paket koji dolazi sa cic-om. gugl ti je prijatelj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 (edited) Pa mislim da imas aux u nasloni za ruku na sredini bar e90 ima. Ako ti se neda davat pare za novi cic sistem lijepi stavis neki mp3 player i deri misko. Jedini kaj s tipkama na volanu nemres baratat a kasnije sam vidio da bi ti to. Braticu se sjebo isto dvd na e90 pa je naso lika u bihacu za 500 eura da mu sredi odn stavi drugi uzme taj sjebani i god dana garancije Edited December 13, 2015 by dark_rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 ako sam dobro skužio iz prvog posta, ne trebaju mu nikakve cice, nego uređaj koji reproducira mp3 i zadržava komande na volanu i naziv pjesme na displayu. ima 3 opcije: od 1000€, 400€ i 20 kuna. za 1. se je izjasnio što je logično :lol: eventualno da se potraži isti radio ali ispravan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 kaseta zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Pa akovnis drugo mozes i laser primjenit u tom tvom cd playeru. Skini sve rastavi i vidi mozda ti pase od neceg drugog. Ja sam to radio na kompjuterskim cdrekorderima ide be beda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 (edited) ne kuzim, od svih barem meni poznatih marki bmw ima te retrofite tak jebeno napravljene da je to milina. Oces kvaliteta, oces kolicinu i tipove opcija, oces znaci jebeno sve ima. Usb u ladici, u naslonu, hard, spotovi interneti, sve sve. I na to ti kazes e 1000e necu kaj si lud. Pa kupio si si bmw-a a ne golfa gdje rns-om za 500e rijesis problem. I sad bi sta na zadnji izlaz za changer spajo kineske citace kartica i usb-ova koji bi ti visio u ladici. Ne vjerujem ma daj . nisam bolesnik ,imam odlican uredaj samo jos ocu taj usb, daj mi tutorial za retfofit,negledaj u tudi novcanik.imam 1000€,NEDAM. za injektore cu dat 1000€ al za mediu necu jer sam zadovoljan ocu samo jos usb. Edited December 13, 2015 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 14, 2015 Author Share Posted December 14, 2015 zahvaljujuci kolegi sa bmw foruma dosa sam do rjesenja. posto imam mulf uredaj za bluetooth,potrebno ga je zamjenit novijim iz lci verzije mulf2 high usb ,instalcija i kodiranje i onda imam usb... s tim da ce usb bti na oem mjestu-u naslonu za ruku... mulf2high kupio novi za 200€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Da ne otvaram novu temu, kako rijesiti video in motion na f30 (pro navi), vidim da neki spajaju hard diskove prek usba i pustaju sta oce u autu, eto nov sam u bmwu pa neka netko objasni Znaci zanimaju me spotovi u autu, i kome se obratit za kodiranje, npr ugasit start stop, ugasit maglenke kod skretanja i ostale sitnice? hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Da ne otvaram novu temu, kako rijesiti video in motion na f30 (pro navi), vidim da neki spajaju hard diskove prek usba i pustaju sta oce u autu, eto nov sam u bmwu pa neka netko objasniZnaci zanimaju me spotovi u autu, i kome se obratit za kodiranje, npr ugasit start stop, ugasit maglenke kod skretanja i ostale sitnice? hvala Drndaku se javi http://www.selp.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 I sta je NBT a sta CIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 I sta je NBT a sta CIC Sve to kaj si gore naveo je par klikova kad imas s cim....znaci Drndak ili koga ulovis.... Cic ti je do 2013(nisam 100% ziher) , a nbt (new big thing)je od 2014 nadalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Drndaku se javi http://www.selp.hr/ Nemoj me sramotit s tim webom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Nemoj me sramotit s tim webom Izvadis paru pa napravimo pravi :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Izvadis paru pa napravimo pravi :naughty: ili ak hoće kompenzirat... :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Da ne otvaram novu temu, kako rijesiti video in motion na f30 (pro navi), vidim da neki spajaju hard diskove prek usba i pustaju sta oce u autu, eto nov sam u bmwu pa neka netko objasniZnaci zanimaju me spotovi u autu, i kome se obratit za kodiranje, npr ugasit start stop, ugasit maglenke kod skretanja i ostale sitnice? hvala ako neuspiješ nigdje, imam ti ja esys pa javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now