Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav,

Kolegi se nesto zalijepilo na auto, pojavilo se na autoputu, najslicnije tockicama od smole , gdje ovo najbezbolnije po lak skinuti (u Zg) i od cega je? On sumnja na hladnocu + omv tekucinu za stakla, meni ne drzi bas vodu.

Posted

Ako je smola onda ima onaj sprej koji odradi stvar sasvim ok. Ja parkirao nedavno ispod nekog bora pa zasrao pola auta. Malko ošteti lak kod skidanja no to se lako ispolira. Sa stakla ide bez greške dolje.

Posted

Kad dodjem kuci, postat cu. Dosta je sitnih tockica i po laku i po staklima. On je picajzla i stvarno pazi auto, skuzija je da mu se pojavilo na autoputu. Imate nekog za preporucit da mu to skine?

• 6 years later...
Posted

Da malo dignem ovaj topic, imam jedno 10-tak friskih kapljica smole na autu od danas / jucer pa ako moze preporuka koje sredstavo uzeti i gdje ga mogu uzeti u Splitu posto.cu tek za 10-tak dana prema Zagrebu 

Posted

Ak je relativno firska, odi u neki ducan sa bojama i lakovima, uzmes antisilikon (cca 30ak kn litra), na krpicu namoci i tapkaj lagano po smoli i skinut ce ju

• Like 1
Posted
Da malo dignem ovaj topic, imam jedno 10-tak friskih kapljica smole na autu od danas / jucer pa ako moze preporuka koje sredstavo uzeti i gdje ga mogu uzeti u Splitu posto.cu tek za 10-tak dana prema Zagrebu 
Ja sam koristio ovaj sprej od sonaxa.
Meni je skinilo sve, isto je bilo frisko kao i tebi.
Imas ga na pumpi ili u nekom vecem supermarketu.5f4d2df59c0d57c0af27c28d4ca0f689.jpg

Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk

• Like 1
Posted
3 hours ago, File said:

https://dodojuice.net/products/tarmalade-30ml-tar-and-glue-remover-paste-non-drip

ovo je jedna od najboljih stvari za smolu. Namaže se preko smole kao vosak, malo djeluje, a onda se lagano pređe mikrofibrom (ili padom kao za voskanje) i skida sve bez oštećenja na laku. A traje godinama, ne možeš ga potrošit...

Možda se javi tko iz ST ili ZG da ga ima pa ti posudi. Ako se nađeš u DU kojim slučajem dam ti koliko treba

• Like 1
Posted

Ja sam smoli skinuo s biljnim uljem (zvijezda ili bilo koje), jer na otoku nije bas bilo izbora kupnje sonax-a ili nesto tako fensy

Posted
5 hours ago, Boky said:

Ja sam smoli skinuo s biljnim uljem (zvijezda ili bilo koje), jer na otoku nije bas bilo izbora kupnje sonax-a ili nesto tako fensy emoji28.png

Ima se moze se, kupuje se ulje na otoku ?? brijem da bi manje platio sonax s dostavom...

• Like 2
  • Haha 6
Posted (edited)

Samo Gluresin, svaki dan ga koristim na poslu skoro, skida sve i ne ostavlja nikakve tragove.

Skine u 3 sekunde smolu

Edited by MarioST

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...