Jump to content

Medugas?

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

...ja sam danas čitao da je najbolje vozit u baletankama.,,u njima kao imaš najbolji filing za osjećaj..:huh:

E sad, jel to tako il ne, zbilja neznam jer vise ne probavam međugas od kad sam izletio kroz šajbu..:blink:

:doh:ne, one su preuske. trebas neku dascicu stavit u njih, jer inace zna noga propast medjugas i kocnicu

probao jucer iz zajebancije heel/toe varijantu..hehe, moje "sporcko" vozilo ima tak nisko postavljen gas (u odnosu na kocnicu) da je skoro nemoguce imat prste na kocnici a petu na gasu...

moooozda bi se to dalo na stazi dr*at al po cesti nema sanse. Bravo Renault!

Ma ti francuzi su teži brijači,ko fol sportivo a ne moš heal&toe technic koristit.

Ti si prošao dobro jer nisi kao dario proletio kroz šajbu pred pičokama:lol::D

Bas to.. Ako se čovjek toliko promjeni onda bi trebao postojat i nekakav dokaz..

Moram se pohvalit da sam veceras vozio kombi sa međugasom :cheer:, al imao sam jedan problem :(

Vozim se ja tako po dubrovačkoj aveniji, fućkam trebama sa strane, namigujem, masem kosom i sjetim se ja kako su tu na forumu napisali da se trebe pale na međugas.. Nebudi lijen, ja ni 5 ni 6 nego u treću sa međugasom pa da cu u četvrtu zbrljaju mi se noge, stisnem lijevom po kočnici, izletim kroz sajbu van i pregazi me moj kombi. :eek:

Ništa, dignem se ja, zabodem ključeve od kombija u asvalt i odem kući pješice sa tramvajem :blink:

Pa ne mozes vjerovat kakva bruka pred trebama...

Neću vise nikad probavat taj međugas..

Morao sam ovo podijelit sa vama. Sutra idem po šajbu na dubrovačku ostala je čitava jer od siline udarca je odletjela u šaš sa strane...

Da ne povjeruješ..

Pa buraz,to je ta fora,kad proletiš kroz šajbu,trebe dođu do tebe da ti daju prvu pomoć a ne ti kao sivonja odmah se dižeš,trebao si se folirati malo na asfaltu:cice::cheer:

ako smijem primjetiti svi auti cije ste filmice stavili ovdje kao argumente i dokaze nemaju neke serijske papucice ili imaju ali su dorađene na neki nacin

pod time konkretno mislim na polozaj tj visinu papucice gasa koja je u ovom slucaju iste visine kao i kocnica pa je stoga lakse odraditi posao kako treba dok je u serijskim obicnim autimai pedala gasa 3 i vise cm niza pa otezava ovu fensi radnju

zivili

Ti si zabrijao i totalni si partibrejker:P

...ja sam danas čitao da je najbolje vozit u baletankama.,,u njima kao imaš najbolji filing za osjećaj..:huh:

E sad, jel to tako il ne, zbilja neznam jer vise ne probavam međugas od kad sam izletio kroz šajbu..:blink:

Tako je a ispod baletanki moraš nositi čarape "udarnik":crazy:

najbolji filing za osjećaj imaš bos,tako ja to radim a po zimi ima natikače tak da mi nije baš ful zima;)

Meni su nekak za medjugas najbolje espadrile.....skocim dva put godisnje u Trst, kupin na Ponte rosu vise pari(zelene, plave, roze, crvene) i miran sam.

Najvise volim crne jer su mi u boji tepiha u autu, pa ni ne kuzim da ih nosim!

A ona spaga u đonu mi daje savrsen filing za osjecaj, jer me lagano skaklja dok vozim, i noga mi se dobro znoji pa odma i mrsavim!!

U biti taj medjugas je ko kinder jaje........tri zelje odjednom

ma dobro, i obuca spada pod medjugas. bas mi je cura danas spominjala vans cipele, a ja ih gledam i odmah mislim na medjugas u njima. imaju onaj debeli djon, mozda bi pomoglo...

Kazu da su najgore Nike AIR......zbog jastuka....toliko je mekan djon, da uopce ne osjetis jesi li stisnuo papucicu!!

Da se još malo vratimo na temu. Pod međugasom se podrazumijeva i korištenje "međukuplunga":lol:. Pikanje gasa kod spuštanja u nižu brzinu nije međugas. Mene izuzetno živcira nekoliko stvari:

- ljudi ne razlikuju ovo dvoje

- ljudi pričaju kako pikanjem gasa čuvaju sinhrone, iako su oni već davno odradili posao

- čim se počinje pričati o međugasevima, odjednom svi voze tako, a većina koristi i heel-toe

- ljudi se pri 80 km/h spuštaju u drugu, iako su im tada rage vjerojatno na 6000 okretaja, a blokada je na 6200, ali nema veze, ostaje im 200 okretaja za silovito ubrzanje

- ako ne koristiš navedene tehnike, papak si, ne poznaš napredne tehnike vožnje, nemaš što tražiti na auto forumima, jer tamo svi tako voze

Da se još malo vratimo na temu. Pod međugasom se podrazumijeva i korištenje "međukuplunga":lol:. Pikanje gasa kod spuštanja u nižu brzinu nije međugas. Mene izuzetno živcira nekoliko stvari:

- ljudi ne razlikuju ovo dvoje

- ljudi pričaju kako pikanjem gasa čuvaju sinhrone, iako su oni već davno odradili posao

- čim se počinje pričati o međugasevima, odjednom svi voze tako, a većina koristi i heel-toe

- ljudi se pri 80 km/h spuštaju u drugu, iako su im tada rage vjerojatno na 6000 okretaja, a blokada je na 6200, ali nema veze, ostaje im 200 okretaja za silovito ubrzanje

- ako ne koristiš navedene tehnike, papak si, ne poznaš napredne tehnike vožnje, nemaš što tražiti na auto forumima, jer tamo svi tako voze

nije bas tako :sly: ovo za 80 kmh je bilo karikirano, kao sto smo vec rekli. ali nema veze, ponovit cu sta se CUVA sa medjugasom: nosaci motora, kvacilo, vrijeme potrebno da kvacilo podigne okretaje motora sa 1000 na XXXX. onaj tko dokaze da je nesto od gore navedenog krivo :notworthy: ono za :cice::cheer: nije dokazano pa se ne racuna.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...