Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ja mislim da je medjugas dobro koristiti iz razloga da se sajla od gasa vise koristi, da nebi zahrdjala u buziru!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Potrosnja benze ne pada, ali se benza korisno trosi. Ma ja od kad koristim medjugas sam se preporodio. Drugi covjek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Potrosnja benze ne pada, ali se benza korisno trosi. Ma ja od kad koristim medjugas sam se preporodio. Drugi covjek.... Tako i ja....ko da sam nekako sretan nakon voznje:lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Jel se međugas koristi u auto skoli, tj. jel se uči???Ja sam davno polago pa sam zaboravio :huh: 2 semper : :lol: Ne u AMC-u i jos ti zmjere snagu na đonovima tenisica i kazu dal smijes uopce :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 . Ma ja od kad koristim medjugas sam se preporodio. Drugi covjek.... Ovo cemo ti povjerovat ako stavis sliku prije i sad kad koristis međugas, da vidimo jesi drugi čoek... Ako si se promjenio onda međugas djeluje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ovo cemo ti povjerovat ako stavis sliku prije i sad kad koristis međugas, da vidimo jesi drugi čoek... Ako si se promjenio onda međugas djeluje.. a evo darko ti moze isto potvrdit. nemam sliku prije i poslje, ali ja sam prodao auto sa turbinom i kupio atmosferski. turbinu nisam niti trebao koristit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Dragsteeru........ne znam kako ti, ali ja se nekako ful kul osjecam, ko dorina......tesko je to objasniti rijecima....tu vladaju samo emocije A Dario ti nije emotivac......i tesko da ce on to povjerovat bez slike! Npr.....tako on ima sliku prije kad nije imao kose...i sad kad je ful rudlav! Znaci ...trazi se dokaz!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Bas to.. Ako se čovjek toliko promjeni onda bi trebao postojat i nekakav dokaz.. Moram se pohvalit da sam veceras vozio kombi sa međugasom :cheer:, al imao sam jedan problem Vozim se ja tako po dubrovačkoj aveniji, fućkam trebama sa strane, namigujem, masem kosom i sjetim se ja kako su tu na forumu napisali da se trebe pale na međugas.. Nebudi lijen, ja ni 5 ni 6 nego u treću sa međugasom pa da cu u četvrtu zbrljaju mi se noge, stisnem lijevom po kočnici, izletim kroz sajbu van i pregazi me moj kombi. Ništa, dignem se ja, zabodem ključeve od kombija u asvalt i odem kući pješice sa tramvajem :blink: Pa ne mozes vjerovat kakva bruka pred trebama... Neću vise nikad probavat taj međugas.. Morao sam ovo podijelit sa vama. Sutra idem po šajbu na dubrovačku ostala je čitava jer od siline udarca je odletjela u šaš sa strane... Da ne povjeruješ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Bas to.. Ako se čovjek toliko promjeni onda bi trebao postojat i nekakav dokaz..Moram se pohvalit da sam veceras vozio kombi sa međugasom :cheer:, al imao sam jedan problem Vozim se ja tako po dubrovačkoj aveniji, fućkam trebama sa strane, namigujem, masem kosom i sjetim se ja kako su tu na forumu napisali da se trebe pale na međugas.. Nebudi lijen, ja ni 5 ni 6 nego u treću sa međugasom pa da cu u četvrtu zbrljaju mi se noge, stisnem lijevom po kočnici, izletim kroz sajbu van i pregazi me moj kombi. Ništa, dignem se ja, zabodem ključeve od kombija u asvalt i odem kući pješice sa tramvajem :blink: Pa ne mozes vjerovat kakva bruka pred trebama... Neću vise nikad probavat taj međugas.. Morao sam ovo podijelit sa vama. Sutra idem po šajbu na dubrovačku ostala je čitava jer od siline udarca je odletjela u šaš sa strane... Da ne povjeruješ.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Zajeban je taj međugas za početnike.. Moraš to trenirati :rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Bas to.. Ako se čovjek toliko promjeni onda bi trebao postojat i nekakav dokaz..Moram se pohvalit da sam veceras vozio kombi sa međugasom :cheer:, al imao sam jedan problem Vozim se ja tako po dubrovačkoj aveniji, fućkam trebama sa strane, namigujem, masem kosom i sjetim se ja kako su tu na forumu napisali da se trebe pale na međugas.. Nebudi lijen, ja ni 5 ni 6 nego u treću sa međugasom pa da cu u četvrtu zbrljaju mi se noge, stisnem lijevom po kočnici, izletim kroz sajbu van i pregazi me moj kombi. Ništa, dignem se ja, zabodem ključeve od kombija u asvalt i odem kući pješice sa tramvajem :blink: Pa ne mozes vjerovat kakva bruka pred trebama... Neću vise nikad probavat taj međugas.. Morao sam ovo podijelit sa vama. Sutra idem po šajbu na dubrovačku ostala je čitava jer od siline udarca je odletjela u šaš sa strane... Da ne povjeruješ.. Da ne povjerujes!!!! Nesrece se dogadjaju svakodnevno....statijaznam.....jucer je jedan tesar na brodogradilistu zabijao cavle u čelik, i izmedju treceg i cetvrtog stisno medjugas i opalio se po noznom prstu:blink::blink::blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Dragsteeru........ne znam kako ti, ali ja se nekako ful kul osjecam, ko dorina......tesko je to objasniti rijecima....tu vladaju samo emocije A Dario ti nije emotivac......i tesko da ce on to povjerovat bez slike! Npr.....tako on ima sliku prije kad nije imao kose...i sad kad je ful rudlav! Znaci ...trazi se dokaz!!!! da da .znam taj osjecaj, ma isto bas! :rofl: nazalost nisam se slikao prije. ali neki ljudi koji me nisu vidjeli 5 ili vise godina me nisu mogli prepoznat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 da da .znam taj osjecaj, ma isto bas! :rofl: nazalost nisam se slikao prije. ali neki ljudi koji me nisu vidjeli 5 ili vise godina me nisu mogli prepoznat Vjerujem....promjeni taj medjugas covijeka skroz na skroz Ima novi slogan: NE KORISTITE KOZMETIKU......KORISTITE MEDJUGAS;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Zajeban je taj međugas za početnike.. Moraš to trenirati :rofl: :rofl: :rofl: Sad i ja to znam.. Trebali ste to prije napisat da odem negdje vjezbat a ne da se ubijem usred grada i to pred žemskima...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Sad i ja to znam.. Trebali ste to prije napisat da odem negdje vjezbat a ne da se ubijem usred grada i to pred žemskima...:doh: 2 Dario: nije sramota pitati:thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 2 Dario: nije sramota pitati:thumbsup::thumbsup: Nije, al što sam god pitao niko me ne doživljava :no2::huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Nije, al što sam god pitao niko me ne doživljava :no2::huh: ajd bum ja to sutra probao s Actrosom....pa cu vidjet kaj bude Ako se nekaj cudno desi kao tebi.....onda cemo se posavjetovat s Dragsteeeeeerom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ajd bum ja to sutra probao s Actrosom....pa cu vidjet kaj bude Ako se nekaj cudno desi kao tebi.....onda cemo se posavjetovat s Dragsteeeeeerom! moze, ja cu vam dat savjet ukoliko zapne. sta god treba pitajte :thumbsup: ___________ ____ ___ ___ korisnik se ogradjuje od odgovornosti nastale nepravilnim koristenjem medjugasa i svih njegovih komponenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 dolazis sa nekom 1.0 masinom, piljene opruge,ono auto tamnozelen sav se sjaji, kenvud membranom lupa u zastitu zvucnika, ali plastike u autu upijaju zvuk i kako sad da te pi*ke cuju kad ti se auspuh iz peveca cuje samo na velikim okretajima... Roknes medjugas kod saltanja 3 nize prije nego sta se uparkiras ispred kafica :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ako smijem primjetiti svi auti cije ste filmice stavili ovdje kao argumente i dokaze nemaju neke serijske papucice ili imaju ali su dorađene na neki nacin pod time konkretno mislim na polozaj tj visinu papucice gasa koja je u ovom slucaju iste visine kao i kocnica pa je stoga lakse odraditi posao kako treba dok je u serijskim obicnim autimai pedala gasa 3 i vise cm niza pa otezava ovu fensi radnju zivili Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Heel & toe kod mene može...Ne hebu me papučice jako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 koji topic, medjugas LOL, ko ne skuži u 2 rečenice što je to vjerojatno će otvorit još jedan topic kako kupiti kruh ujutro u dućanu :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Nije, al što sam god pitao niko me ne doživljava :no2::huh: trebao si mene pitat.. ja bi ti rekao.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 moja susjeda koristi međugas. cijeli auto joj je izgreban jer svaki put kad ga koristi pogodi zidic koji je na međi. tako da sam siguran da međugas nije dobar za auto. pogotovo novi s preko 100konja. to je vec respektabilan automobil. a ja koristim hill tou samo kad se penjem na brdo. to je najbolji nacin jer potrosim najmanje goriva. super je princip. stanem se nasred ceste i cekam da netko dodje odozada. onda malo trubi, pa i ja potrubim i dignem ruke kao znak da me pogura. jednom je bio zivcan covjek pa mi je pogurao šaku u lice ali znam da je to samo zato sto ne zna za hill tou tehniku. ove autoškole danas ništa ne vrijede. susjedi su vec navikli pa me malo brze guraju. zato sada i vozim 307, a ne 307sw. treba nekome bolje objasnit sto je međugas a što hill tou? demonstriram vam na vašem vozilu, bez naknade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 ako smijem primjetiti svi auti cije ste filmice stavili ovdje kao argumente i dokaze nemaju neke serijske papucice ili imaju ali su dorađene na neki nacin pod time konkretno mislim na polozaj tj visinu papucice gasa koja je u ovom slucaju iste visine kao i kocnica pa je stoga lakse odraditi posao kako treba dok je u serijskim obicnim autimai pedala gasa 3 i vise cm niza pa otezava ovu fensi radnju zivili punto 1.2 i clio 1.4 16v serijale oboje, moze se izvest mg. jedino je problem ako su pedale previse razmaknute, visina nije toliko bitna. ali puno je lakse za sirim pedalama. i oblik tenisice je cak bitan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 pod time konkretno mislim na polozaj tj visinu papucice gasa koja je u ovom slucaju iste visine kao i kocnica pa je stoga lakse odraditi posao kako treba dok je u serijskim obicnim autimai pedala gasa 3 i vise cm niza pa otezava ovu fensi radnju Pa to taman i je razlika kako treba...kad malo stisneš kočnicu taman tu gas dođe pod petu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now