Lovre Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Šteta za Foga... ali s obzirom da je betonski stup, moglo je i gore... popravit će se...
entuzijast Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nadam se da ste svi uživali, vrijeme je bilo baš kako treba.. Seb, jebiga, da, satnica se stiskala pa je tako ispalo.... Fog, u petak si vozio ko curica i onda ga u subotu zavariš muški ..Šalim se, nadam se da je sve ok i da te neće ovo jako unazadit u planovima...
Seb Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 Jbag... Suvozač me nagovorio i sad vadim licencu možda otpeljam koji rally za istač
Vila Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 kul ..ko bi reka da se alfica tako lipo vozi ( koliko može jel )..bravo!!
msporis Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 seb, obzirom kako voziš ko predvozač, mogu otvoreno reć da voziš brže i bolje od bar 20% redovnih natjecatelja... Recimo onaj sa MUP RH Civicom je turist naspram tebe. Inače, ove godine je bilo najjače dosad. Raspored zgusnut, prvi put sam jeo tek oko 17h jer nismo stigli jednostavno... Kod nas jedno maestralno izljetanje i jedan koji je pogdio humak ispred nas i živo nas usrao... skakalo se manje jer su razrovali rub ceste, i rijetki su dobro uhvatili brzinu za skok... Uvjerljivo najjači skakači Šaškin i Beraković.
Medic Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Sporis: Turist u civicu je gospon u penziji koji vozi utrke od 1992. Sad samo gušta i druži se s ekipom....to jedno, a drugo, ja ti garantiram da bi se usro na suvozackom sicu i ovakvom turisrickom voznjom, treće slozi nesto ili rentaj pa nam ti pokzi kak to treba biti. Bet ljutnje ali alergican sam na takve vrste komentara jer znam sto je to i kolko je to zajebano makar izgleda jednostavno izvana. Fog: Sto reći....pojma nisam imao da si to ti, obzirom da si napisao kako prekaces ovu godinu. Tek kasnije u rezultatima sam skuzio tvoje ime i prezime i jos sam zvao kaplera da pitam jesi to ti. Glavu gore, slozit će se i s guštom ću pratit dalje obzirom da si uzeo zalogaj samo takav sa micekom:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
msporis Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Sporis: Turist u civicu je gospon u penziji koji vozi utrke od 1992. Sad samo gušta i druži se s ekipom....to jedno, a drugo, ja ti garantiram da bi se usro na suvozackom sicu i ovakvom turisrickom voznjom, treće slozi nesto ili rentaj pa nam ti pokzi kak to treba biti. Bet ljutnje ali alergican sam na takve vrste komentara jer znam sto je to i kolko je to zajebano makar izgleda jednostavno izvana. Gle, činjenica je da je spor, nezanimljiv i ne riskira niti 5% i vozi se ko baba. I da bi Seb radio krugove oko njega. Dal je to zbog toga što je u penziji ili zato kaj mu se nisu poklopili Venera i Jupiter, ne znam. A komentar 'probaj pa se javi' ti je, bez uvrede, jebeno idiotan. Na stranu što bih stvarno volio jedan dan probati, nije da moram biti Messi da bih mogao komentirati kako igra Barcelona :doh:
Medic Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Vozi se ko deda , ne baba i uopće neznam zasto bi trebao reskirati ak covjek gušta......i da, probaj pa se javi kak je;) Seb: Tebi svaka cast, ali ako mislis ganjat sekunde odi u konkurenciju. Predvozaci to ne rade jer oni su tamo da rade i odrade posao do kraja;) Da sam ja organizator, nulama bi prvo pobrao radare pa onda mozemo dalje Edited March 6, 2016 by Medic
msporis Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ovo se dogodilo čim se 'jinx' ZaX pojavio na našoj lokaciji... Kažem Jinx, jer je bio na tri lokacije, i na svakoj je odmah bio crash
Seb Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Vozi se ko deda , ne baba i uopće neznam zasto bi trebao reskirati ak covjek gušta......i da, probaj pa se javi kak je;) Seb: Tebi svaka cast, ali ako mislis ganjat sekunde odi u konkurenciju. Predvozaci to ne rade jer oni su tamo da rade i odrade posao do kraja;) Da sam ja organizator, nulama bi prvo pobrao radare pa onda mozemo dalje Ja ne ganjam sekunde nego vozim max brzo a da imam sve pod kontrolom... Ovo mi je 9. put da vozim nulu i nikad se nisam razbio sto dokazuje da imam sve relativno pod kontrolom... Naravno uvijek neki drek može iskrsnut pa da se to promjeni ali meni se nasreću to za sad još nije dogodilo... Velika je razlika u vožnji kad sam vozio trke i sada... Možeš vidjet recimo po ovom filmu ... Ok ovo je brdo i vozi se malo drukčije ali razlika se vidi od samog kočenja, puštanja gasa,... I da vadim sada licencu i razmišljam da otpeljam jedan rally za istač
Medic Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Seb ok....ali strgo si karter i odustal. Da si iso bez radara tj normalno kak bi predvozaci trebali raditi, to se nebi dogodilo 99%. Nemoj krivo shvatiti....samo velim da ti je vrijeme da se reaktiviras za istac;)
Seb Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 (edited) Sve pet... Na žalost karter je slaba točka na tom autu Tj najniža točka i nije prvi put da sam ga oštetio ... Jednostavno ne vidim način kak da riješim taj problem ... I na Poreču di je puno ljepša cesta imao sam isti slučaj... Netrbas se brzo vozit da bi ga oštetio 44 su mi na leđima, dosta me iscrpljuje sve to, nisam vise ko prije, bojim se da u pravoj trci nebi uživao ko sada jer sada vozim totalno opušteno... Sporije sa rezervom ali sa velikom količinom gusta... Zato se nećakam dali da vozim ili ne... Suvozač me me stišće da idemo jurit za pravo a ja nisam baš ... Edited March 6, 2016 by Seb
Medic Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Ovak od oka iz perspektive gledatelja , uspoređujući s drugim slicnim autima,alfici fali par cm visine i jedno 30% tvrdoće. Mislim da bi to bilo ok. A da iscrpljuje .... to znam, bez brige Ja isto svake godine budem budem i onda kad sve zbrojim i oduzmem skuzim da si nemrem to sad opet priustiti. Ti barem imas auto i imas ga di i s cim sloziti Edited March 6, 2016 by Medic
Seb Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 (edited) Auto nije moj nego od suvozača ... Jedino ga ja slažem i financiram jeftinije dijelove a on skuplje Edited March 6, 2016 by Seb
Medic Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Auto nije moj nego od suvozača ... Jedino ga ja slažem i financiram jeftinije dijelove a on skuplje Dobro kako god....imate auto, ti ga vozis
msporis Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Pogled iznutra... na vecoj rezi nam se vide i "blago" iznenađena lica... neprocjenjivo
_GOC_ Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Ovaj je miceka kvalitetno riješil točno ispred nas. Nit kočenja nije bilo, nego direkt kao sa nišanom po sredini auta. Kod tog stupa je stajao fotograf, mogu reć da može slavit na jučerašnji dan 2. rođendan. Od jutra tamo bio, imalo se kaj za vidjet, konačno još jedan rally osim Santa Domenice koji je zanimljiv. Kocka M3 brutalna, cijelo vrijeme bočio i vadio mast autu naš kamp Edited March 6, 2016 by _GOC_
TheFog Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Ovaj je miceka kvalitetno riješil točno ispred nas. Nit kočenja nije bilo, nego direkt kao sa nišanom po sredini auta. Kod tog stupa je stajao fotograf, mogu reć da može slavit na jučerašnji dan 2. rođendan. Pa samo picke koce Veli mi Ovaj da je izmedju fotografa i tite izabrao titu
msporis Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Da nije bilo tog specijalca jel bi uspio fulat stup lijevo?
TheFog Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Bilo bi filmski da sad velim da bi, al ne sjecam se vise, dugo sam vjerovao da cu ga izvuc na cestu a tek pred kraj poceo gledat i lijevo od stupa...to je ko ono kad pucas penal i nisi odlucio oces lijevo il desno pa ode ravno u golmana
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now