Jump to content

Međuploča

Recommended Posts

Dali znate tko mi može napravit međuploču, trebam spojit kopču od broda sa blokom motora.

Napravio sam POC "proof of concept" od drveta doma s jedinim što sam imo ubodnom i bušilicom i to sve štima.

Znači debljina treba bit minimalno 24mm, i izrezano po ovoj šabloni dole, samo treba veća rupa da cijeli zamajac ide unutra, i još rupe s druge strane od ovog poklopca.

Dali je dosta takva šablona da to neko precrta na metal i izreže, iztokari, cnc ili treba nekao drugačije to napravit u cad-u ili šta jaznam nebavim se s tim?

Pošto je orginal međuploča od aluminija mislim da će bit ok da se i ova nova napravi od istog?

meduploca3_zpsthn1g4xd.png

meduploca2_zpsrjvzovqx.jpg

meduploca1_zpslbidvmpt.jpg

nemojte se sad odvalit od smjeha za drvenariju, al moro sam isprobat dali će to štimat prije nego što počnem s metalurgijom

mogu ti ja to riješiti ... samo je pitanje koliko ti je hitno to ?

imaš materijal ?

daj neke dimenzije ugrubo dužina x širina

nije hitno, do ljeta imam vremena

ca 50cm x 50cm

nemam materijal, jel postoje takve ploče aluminija za kupit negdje? debljine 24 ali može i deblje, ili spajat dvije

Jedini problem je fiatov motor :lol:

a jel bude išo anlaser gore, dal on ide sa strane motora ili sa strane getribe?

jer vidim da je na motoru inače gore pri vrhu,a na kopči je predviđeno dole pri dnu

sa strane motora, a budem tu na kopči izrezo rupu da ne smeta

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

stručnjaci

međuploča je gotova, sve ostalo nabavljeno , samo kako sam tokario zamašnjak da bude malo niži mislim da bi ga trebalo balansirat.

e sad dali to balansirat u kompletu sa ovom spojničkom ili kako , i di bi to mogo napravit, i dali je to uopće potrebno za dizel znaći max 4000rpm

20160509_191046.jpg

stručnjaci

međuploča je gotova, sve ostalo nabavljeno , samo kako sam tokario zamašnjak da bude malo niži mislim da bi ga trebalo balansirat.

e sad dali to balansirat u kompletu sa ovom spojničkom ili kako , i di bi to mogo napravit, i dali je to uopće potrebno za dizel znaći max 4000rpm

Brane Elmet balansira

• 5 months later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...