Jump to content

Međuploča

Recommended Posts

Dali znate tko mi može napravit međuploču, trebam spojit kopču od broda sa blokom motora.

Napravio sam POC "proof of concept" od drveta doma s jedinim što sam imo ubodnom i bušilicom i to sve štima.

Znači debljina treba bit minimalno 24mm, i izrezano po ovoj šabloni dole, samo treba veća rupa da cijeli zamajac ide unutra, i još rupe s druge strane od ovog poklopca.

Dali je dosta takva šablona da to neko precrta na metal i izreže, iztokari, cnc ili treba nekao drugačije to napravit u cad-u ili šta jaznam nebavim se s tim?

Pošto je orginal međuploča od aluminija mislim da će bit ok da se i ova nova napravi od istog?

meduploca3_zpsthn1g4xd.png

meduploca2_zpsrjvzovqx.jpg

meduploca1_zpslbidvmpt.jpg

nemojte se sad odvalit od smjeha za drvenariju, al moro sam isprobat dali će to štimat prije nego što počnem s metalurgijom

mogu ti ja to riješiti ... samo je pitanje koliko ti je hitno to ?

imaš materijal ?

daj neke dimenzije ugrubo dužina x širina

nije hitno, do ljeta imam vremena

ca 50cm x 50cm

nemam materijal, jel postoje takve ploče aluminija za kupit negdje? debljine 24 ali može i deblje, ili spajat dvije

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

stručnjaci

međuploča je gotova, sve ostalo nabavljeno , samo kako sam tokario zamašnjak da bude malo niži mislim da bi ga trebalo balansirat.

e sad dali to balansirat u kompletu sa ovom spojničkom ili kako , i di bi to mogo napravit, i dali je to uopće potrebno za dizel znaći max 4000rpm

20160509_191046.jpg

stručnjaci

međuploča je gotova, sve ostalo nabavljeno , samo kako sam tokario zamašnjak da bude malo niži mislim da bi ga trebalo balansirat.

e sad dali to balansirat u kompletu sa ovom spojničkom ili kako , i di bi to mogo napravit, i dali je to uopće potrebno za dizel znaći max 4000rpm

Brane Elmet balansira

• 5 months later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...