Misek_Chipsy Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Radi se o Golf 4 1.4,2000 god. Znaci prije kakvih godinu dana bila je jedna situacija da se spustam nizrbdo i auto se jednostavno ugasi. Upalim,ponovo se ugasi,upalim i drzim gas sve ok, pustim gas da spadne na ler - ugasi se. Vozim se nakon tog na visim okretajima do doma i nakon 2km sve ok, radi normalno, radi u leru, ali mi se od onda desava da se povremeno uvoznji na niskim okretajima jednostavno odluci ugasit, svako toliiko vremena, ako ga skuzim na vrijeme i dam gas, ili saltam nizu, daljje je sve ok. Zbog cega bi to moglo bit? Zastopan/smece u filtru goriva? Injectori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 na polu imao isti problem, promjenio klapnu na usisu i sad radi ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 probaj ocistiti i rekalibrirati leptir gasa ali treba ga skinuti dole za ga ocistiti kako treba to je 16v ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorawac Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Usis zraka na motoru. Ili taj leptir ili gumice na usisu. Imao sam isti problem na Cliju, i bile su gumice zraka na usisu problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 meni je bio problme na senzoru gasa, kako li se zove. Neka mala crna kutijica koje me kostala 1000kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 na G3 1.4 uz takve simptome bude prljava klapna i/ili motoric ler gasa...pazi zavoj ..no servo, no kocnice, no nothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 tocno, meni se auto doslovno ugasio u voznji bio na 60kmh, srecom pa sam vozio ravno lagano tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Meni je kod Fiata (Tempra) bio problem senzor temperature vode. I bilo je ovo što robi kaže, redovito mi se gasio u zavoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now