pavich Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Dakle, moji "mini" problemi počinju prije 2 tjedna, radio se počeo "resetirati" sam od sebe kad bi se pojačalo na pola jačine, te ponekad čak i sam od sebe. Prije nekoliko dana mi se počela magliti kontrolna tabla. S nutarnje strane. Jedan jedini put. :rofl: Danas, kako sam ugasio auto, ugasile se lampice od sata i kilometraže. Kazaljka obrtomjera ostala na 1000. :doh: Kad se auto upali, kazaljka se vrati do nule onako kao da ide niz stepenice, a sat i km se upale i pokazuju pravu kilometražu i 0:00. Kad se ugasi i upali, ista priča. Auto sutra ide na servis, zanima me šta bi moglo biti, te eventualna cijena... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 glavni + sa aku, masa ili sam akumulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 osigurac! danas vidio takav problem na g3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavich Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 problem riješen, osigurač je pregorio, a radio se palio gasio jer je gubio kontakt na jednom dijelu... gogo imaš pivo :thumbsup: može lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now