Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

pavich

Full members
 • Content Count

  1,078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pavich last won the day on May 23 2018

pavich had the most liked content!

Community Reputation

119 Excellent

About pavich

 • Rank
  (s)low rider

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. pavich

  Općeniti info o Bmw 318 i 320d

  Imao 318d, 2010 godište, LCI. Dobar auto, pouzdan, udoban, prešao s njim 80k km. Ljudi malo previše vole plašiti s tim lancem, istina je da ih je dosta puklo, ali kontam da se velika većina vozi bez ikakvih problema (a ti šute ) Imaš na youtubeu masu primjera bmw timing chain, poslušaj kako zvuči lanac pred pucanjem Ako to čuješ - mijenjaj lanac. Ovlašteni oko milju eura, kod mehe se da proć i 50% jeftinije; na bmw forumu su razvili cijelu filozofiju oko toga. Inače, ja sam najskloniji teroriji da do pucanja dolazi zbog neredovite promjene ulja (25k km+) i onda lanac više ne dobije dovoljno podmazivanja. Ja sam mijenjao svakih 15, i kao što rekoh - nikad problema, tko zna, možda sam samo imao sreće. Osim toga nikakvih problema, dpf voli zezati, ali to je standardno na svim autima i lako riješivo, i meni se recimo jako gulila guma na ručkama vrata (iznutra), to mi je onako jedan žešći fail, to provjeri svakako prije kupnje jer su orginalne u tomiću navodno jako skupe
 2. kulen vakuf smještaj, a klopa nekih 5 min van bihaća
 3. Ovo je smještaj... a ovo je pogled sa terase Restoran Rafting smo snimali sa gopro, ali još uvijek nisam obradio materijal. Tako da, što se tiče prirode - definitivno preporučam. A i Željava ti je pod nosom Ako budeš trebao kontakt - saznam ti i to, kolega je sve dogovarao (makar mislim da su na netu rafting Discovery Bihać )
 4. Bili mi prošli vikend tamo, smješteni nekih 10 minuta pješke od Kulen Vakufa... Cilj je bio primarno rafting, obiteljsko gospodarstvo gdje smo bili je organiziralo sve, klopu, smještaj i karte za NP. Priroda je divna, cijena za cijeli vikend je bila više nego korektna, rijeka kao rijeka je hladna, ali opet toplija nego recimo Tara (ako si bio), isto tako rafting kao rafting ok, ali malo prespor i monoton za moje pojmove. Ako misliš ići isključivo na kupanje - zaboravi, prihvatljivo je biti u vodi 3-4 minute, znači čisto za rashladiti se. Mi smo jeli u tom opg-u, imali puni pansion, a na povratku svratili na janjetinu nekih 5km od bihaća, restoran mlin; kompletno izgrađen na rijeci - definitivno preporuka. Postam i par slika popodne ako hoćeš, trenutno sam u gužvi ali to ti je više manje to!
 5. pavich

  cipar

  Mi smo uplatili jedan resort na 10ak minuta od Kirenije, "turski" Cipar, za 8.mjesec... oko 4.000 sve skupa 8 dana. Skoro 90% ponuda se odnosi na sjever, i svi koji su bili tamo su nam rekli da ima jako puno vojske, ali se ne osjeća militarizacija već više neka sigurnost. S druge strane svi spominju prijaznost domaćih ljudi. Tako da - vidjet ćemo što će nas dočekati.
 6. pavich

  Seat cupra vip business cup

  Jel vozio na kraju tko od myhraweb ekipe za vikend?
 7. pavich

  Seat cupra vip business cup

  Rajmond, može li cijene za vožnju svojim autom i točni termini za taj track day 24. i 25.09.? Ako će biti dosta forumske ekipe, bilo bi zanimljivo doći
 8. pavich

  Obnova zamašnjaka

  nastavak prepiske nakon što sam mu poslao link (jebemu, trebao sam strojarstvo upisati, sad tek vidim koliko pojma nemam ) "This is a good procedure, but it is not possible on the NC fltwheel because the pern of clutch aren't removables, so another (and more complicated) machinary is needed"
 9. pavich

  Obnova zamašnjaka

  Čisto djelić moje prepiske sa talijančićem... "I'm pretty confused on the recondition of your flywheel: I'm not very quiet about this type of working: for these things they need particular type of industrial machinery, just a lathe is not sufficient." Na što on misli?
 10. pavich

  Obnova zamašnjaka

  Ajde onda još koje newbie question - ako se skrate dosjedi, onda je taj komplet zamašnjak-lamela-korpa kraći tih par mm...ne fale li oni onda negdje u cijeloj kompoziciji do mjenjača? - kolika je trajnost takvog zahvata, odnosno šansa da zamašnjak opet protrese/pukne ili nešto slično?
 11. pavich

  Obnova zamašnjaka

  Pregledavao sam malo stare postove, ali su ili prestari ili mi ne odgovaraju na sva pitanja... Pričam s jednim talijanskim majstorom pa mi kaže da mogu bez problema "recondition the flywheel"; "The flywheel is a little compromised, but I think that you can laminate it and reuse without any problems." Naravno, uz novi set kvačila. Što mene sad zanima: - da li se on tu samo tokari i balansira, ili ima neki poseban proces "obnove" - tko to kod nas radi kako spada i po kojoj cijeni otprilike? - koliko mi se uopće isplati ulaziti u tako što / isplativost u usporedbi sa kupovinom novog zamašnjaka? Evo slike konkretno mog, pa eto, svaki savjet je dobrodošao.
 12. pavich

  Gume - FAQ

  Sad iz panike provjerio i svoje Nokianke, isto kupljene u vulkalu ove zime, vožene kojih 5k km na e90 i sve je ok s njima... Japanac, ti si izgleda dobio neku defekt robu
 13. pavich

  Gume - FAQ

  Netko s foruma imao iskustva s Nexen N'Fera SU1? Na par strana sam čuo samo riječi hvala za Nexen N-seriju (mislim da ih i gmajna ima), a ove bi, koliko vidim po testovima, trebale biti još bolje?
 14. ova kohola je sad i mene zaintrigirala ...naravno da bi! Žile, čuo sam i ja da se puno povoljnije putuje iz srbije, ali ne znam gdje da počnem tražiti (kao što još nemam fiksno definirano ni gdje bih išao ) Imaš možda ime 2-3 agencije preko granice?
 15. All inclusive mogu dobiti jedino preko agencije? Što preporučate - agenciju ili samostalno traženje aviona i smještaja? (pa se nadate da neće biti nekih vanrednih troškova)

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×