Risbo Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 ... koji zna šta radi.. Znači trenutno imam dva problema Prvo auto teško pali - anlaser jedva vrti, ali akumulator je ok. Anlaser je repariran prije cca godinu i pol... jučer recimo je vrtio, ali presporo da bi kresnuo... E, sad, drugi problem je malo čudan - kao da imam neke duhove... Uglavnom događa se da kad se auto malo zagrije (to uglavnom ne radi kad je hladan, ali nije pravilo) i stoji na leru da počne kliktati neki relej, paliti se i gasiti skoro sve lampice na instrumentki, skakati kazaljke itd... uglavnom disko u autu... Alternator je također repariran prije godinu dana (ležajevi, regler, četkice), tako da neznam koji mu je vrag.... Inače taj problem se javljao i prije reparacije alternatora, pa poslije, pa onda opet ne pa sad opet..... znači bez obzira na sve on ponekad popizdi... Generalno mi električar treba za ovaj drugi problem, a prvi nek rješi usput I da, hoću nekoga kod kojega ne moram promijeniti 10 stvari da bi to popravio jer nezna šta je pa nabada... Inače radi se o Focusu mk1 2002, 1.8 TDDi, 90 ks Akumulator je Banner star max 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Jesi bio kod Kosa u Kolodvorskoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Štefanek, Avenija Dubrava 180. Ja svoje aute tamo vozim i uvijek zadovoljan sa obavljenim poslom i cijenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 nisam još kod nikoga bio Upravo sam dobio preporuku za Danijela u Savskoj (Auto klima DJ), jel zna netko nešto o njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Šta si radio na anlaseru? Zvači kao da su mu otišle piksne, pa rotor lupa o stator i gubi malo brzine za zavrtit motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 (edited) Meni je tako znalo klikat i cajgeri skakat kada mi je klema na akumulatoru bila labava. Probaj to prvo (i pocistiti kontakte) ako nisi dosad. Edited January 25, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 Na anlaseru stavljene nove pikse i tokaren kolektor - četkica je bilo još poprilično.... Mogu počistiti kleme, ali prije sam ih počistio pa je bilo isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 nisam još kod nikoga bio Upravo sam dobio preporuku za Danijela u Savskoj (Auto klima DJ), jel zna netko nešto o njemu? Ti si u gorici? Ako da otidji do berdika na pleso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 focusi imaju problema sa satovima (taho) i zbog toga znaju razno razne pizdarije izvodit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brnic Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Preporuka za Berdika na Plesu. Posto se radi o Fordu, javi se Marku 0911920887,inace radio godinama u Ford Lackovicu. Sad ima radionu u Lomnici pord VG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Provjeri mase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kameni Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 ma kakav berdik , bjezi od tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 trazim i ja auto elektricara za kolegu, fiat punto I ne rade svjetla, osiguraci, akumulator i zarulje je provjerio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Relej, rucica... Nek to provjeri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Provjeri mase. to sam ja baš mislio napisati pogotovo glavnu od akumulatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 to sam ja baš mislio napisati pogotovo glavnu od akumulatora 90% takvih random problema je zbog lose mase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 ma bio sam prije provjeravao mase, ali ništa... one glavne oko motora, u kabini koje sam našao kod nogu i iza pretinca, ali sve je ok.... Inače danas navečer auto normalno upalio jer je toplije... budem išao kod ovog Danijela koji mi je preporučen pa javim dojmove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Moze savjet? Upalila se lampica od akumulatora u voznji, vozili jos cca 10ak km i parkirali. Nakon 2 dana upalili auto sve ok, krenuli i napravili 100m lampica se opet upalila. Vratili auto u garazu... Za vikend nakon par dana idem upalit auto, samo trk, opet par puta ista stvar - prazna baterija. Dovezem drugi auto, spojim kablove, dam kontakt sve OK, pricekam jedno vrijeme sve puni normalno nista ne tinja i slicno, upalim auto i doslovno je 2 sekunde radio i ugasio se. Nula bodova, nikakve struje nema vise, kljuc ne ide van iz brave itd itd. Odem naprijed osjeti se miris kao skurene gume/plastike malo. Reko ok, vratim kablove nazad u auto i ostavim tako. Popodne donesem punjac za aku, spojimo aku direkt na punjenje (skineml kleme s njega) i aku se puni, cijelu noc do ujutro. Ujutro super reko idemo auto upalit sad ima struje (pod pretpostavkom da alternator ne puni ali budemo se na bateriji odvezli do majstora). Onaj tren kad smo stavili kleme na akumulator, naprijed se alternator zapalio, zadimilio se iz njega samk tako. Naravno strah odmah kleme dolje i to je to. Izdimilo se i gotovo Narucimo alternator, dodje novi, stavimo ga, slozi se sve, baterija se u međuvremenu opet napunila, auto pali ko zvrk, sve 5 nema lampice nema nicega. Napravili 10km lampica opet svijetli, direkt u garazu s njim, mjerimo napon uzas, alternator ne puni uopce. 11.5-11.6 s dobrim akumulatorom dok auto radi s upaljenim potrosacima. Pregledanl SVE, svi osiguraci ispitani, 5 glavnih ispod + pola pod haubom, svi u redu, struja do alternatora dolazi, od njega dalje ne ide. Stavljen novi aku tu vecer Bosch S4 ista stvar, reko mozda aku jebe... Drugi dan reklamiramo alternator, i danas dobijeml drugi. Stavimo na auto, opet ne puni, 11.5-11.6V i pada dok se vozi duze. Na kraju se auto vise upaliti nece kad duze radi, stavi se pun aku pali ko top. Auto ide sutra u ovlasteni (bar mislim) jer svi koji su gledali kazu da jedino moze biti ECU, da ne daje naredbu novom alternatoru da puni. Je li to moguce? Auto je Dodge Durango 2011god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Napon punjenja ste mjerili na akumulatoru ili na alternatoru? Imao sam slucaj da je + žica (direkt aku-alternator) bila loša i bio je velik pad napona na njoj Mase su dobre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 jel ima on onu caku za upisivanje kodova, pa da nece prihvatiti akumulator regulator napona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Jel tebi regler u alternatoru ili vani? Odspoji alternator i onda miri napon na njemu pa ces znat di je problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 (edited) Napon punjenja ste mjerili na akumulatoru ili na alternatoru?Imao sam slucaj da je + žica (direkt aku-alternator) bila loša i bio je velik pad napona na njoj Mase su dobre? Sim i tam. Mase su OK. Na alternatoru je, 2 nova smo alternatora dobili i s obadva isto... sumnjam da je do njih. Skroz odspojiti, bez plusa i mase? Samo da ga vrti na autu i onda mjerit? Edit: da se razumijemo, nisam elektricar a frend koji radi je jaaako dobar mehanicar ali u struju ne dira previse ako ne mora... A ovi drugi samo kazu pravac Dodge garaza po novi Steuergerät (ecu), dakle 2000+chf iz djepa pa jel je ili nije... Edited January 26, 2017 by Vlado206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurić Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Jel ti se lampica na od akumulatora na satu upali kad daš kontakt pa ugasi kad se upali auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Jel ti se lampica na od akumulatora na satu upali kad daš kontakt pa ugasi kad se upali auto? Ne. Upali se samo u voznji ili dok auto stoji ali radi kad padne napon ispod odredjene voltaze, ugl pri kraju kad je vec aku dosta slab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurić Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Morala bi se upalit kad daš kontakt jer alternator dobije pobudu preko te lampice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now